#4 Joshua Ian Shipp

Cevap: #4 Joshua Ian Shipp

Her zaman söylerim, Shipp bu takımın gizli kahramanı neredeyse her maç. Sahada varken pek göze çarpmaz, ama çok önemli işler yapıyor olur sahada, yokluğu anında belli olur. Ne görev verilirse onu yapıyor.

Bu adam olmayınca savunma çöküyor.

Gordonla beraber takımın bel kemiği.

seneye yerli olursa tadından yenmez ha. zira shipp kadar kaliteli yerli yok.

milli takıma alınabiliyo mu :asd:

Ne ara 22 sayı attı anlamadım yalnız. Sıfır gösteriş var adamda ama katkısı muazzam.

Emir'i üçe koy,Shipp'i ikiye koy.Zaten takımda iki numara eksikliği bariz.Orhun Ene mahosu adamsa uğraşır bunun için, daha bunun Göksenin'i var, göreceğim ben ne yapacak.

Sadece 1 tane devşirme oluyor milli takımda.Milli takımın oyun kurucu sıkıntısı var.Gordon'ı devşirip oynatalım milli takımda

Defansını çok geliştirdi bizde.Hucumda da patlayınca böyle tadından yenmiyor.Seneye Shumpert gönderilir yaşı nedeniyle yerine çok iyi bir yabancı alınır ve Shipp'de kesin Türk yapılır bence.

Shipp

Gordon

Andric

bu takımda kalması kesin yabancılar bence.Daha iyisini bulamazsak Lakovic de kalabilir.

Yalnız şöyle bir üçlü yok savunma anlamında ve biz bu üçlüyle başlıyoruz maça. Göksenin - Shipp - Gordon yuhhh

^^Lakovic yerine seneye iyi bir 4 numara lazim. Savinovic'in yerinede iyi bir 5.

Motiejunas+Eze iyi olurdu ya neyse yeri burasi degil.

^^Lakovic yerine seneye iyi bir 4 numara lazim. Savinovic'in yerinede iyi bir 5.

Motiejunas+Eze iyi olurdu ya neyse yeri burasi degil.

Lakovic'in yerine 4 numara niye alalım.Ender+Tutku ile Euroleague'de ezilmek için mi.Lakovic ancak kendisinden daha iyi performans vereceği garanti bir oyuncu alınırsa gönderilmeli.Aksi halde tutulmalı takımda.Shumpert gider sadece bir de Savovic gider zaten.5'e bizden biri olan ZAZA PACHULİA alınır,4'de de sezon sonu yine serbest kalan ERSAN İLYASOVA ikna edilebilse Euroleague'in en iyi savunma takımı oluruz bir anda.

Geçen bi forumda arkadaş yazmıştı dikkatimi çekmişti

Herkes Bogdanoviç tarzı 3 5 maçta bir 20 sayı üstü atıcak bi forvet istiyor diye

Ama gel görki Bogdan ne hucum ne savunma ribaundu çeker alır,rakip 3 e baskı yapmaz ,blok aramaz ,top çalmaz

Ama Ship her maç bunu fazlasıyla yapar,belki 10 sayı ortalama ile oynar ama 10 15 sayı pis işlerden kazandırır diye

Kesinlikle katılıyorum

Caş Şip'in doğum günüymüş bugün. :)

Nice senelere Joshua.

j. shipp kardesimden daha cok sevdigim Galatasaray sporcusu olmadigini farkettim az once. belki elmander biraz da ujfalusi. SHIPP GARDAS

Lakovic'in yerine 4 numara niye alalım.Ender+Tutku ile Euroleague'de ezilmek için mi.Lakovic ancak kendisinden daha iyi performans vereceği garanti bir oyuncu alınırsa gönderilmeli.Aksi halde tutulmalı takımda.Shumpert gider sadece bir de Savovic gider zaten.5'e bizden biri olan ZAZA PACHULİA alınır,4'de de sezon sonu yine serbest kalan ERSAN İLYASOVA ikna edilebilse Euroleague'in en iyi savunma takımı oluruz bir anda.

Gordon PG oynamiyormu arkadasim? Ender Tutku diyor adam ya. zaten lakovic gonderilsin yerine pg almiyalim dedimmi? demedim ok tmm

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CASHUA

Geri
Üst Alt