4 ocak 2025 galatasaray düşmanlığının zirveye çıkması

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
galatasaray - göztepe maçı sonrası başta rakip takımların yöneticileri ve rakip takımların parayla medyada yorum yapan yorumcuları kudurmuş durumda.

3.sene üst üste şampiyonluk gelmesin diye her türlü yalanı iftirayı atıp sahada yapamadıklarını medya üstünden yapmaya kalkışan ahlaksızlar, bu yükselişi asla durduramayacaklar.

İzlemesi çok keyifli oluyor ama.

galatasaray - göztepe maçı sonrası başta rakip takımların yöneticileri ve rakip takımların parayla medyada yorum yapan yorumcuları kudurmuş durumda.

3.sene üst üste şampiyonluk gelmesin diye her türlü yalanı iftirayı atıp sahada yapamadıklarını medya üstünden yapmaya kalkışan ahlaksızlar, bu yükselişi asla durduramayacaklar.
seyimizde degil aafedersin

Kendilerini anca bu şekilde avutacaklar, çaresizlik çok kötü düşmanın da olsa üzülüyorum hallerine

Fenerli yayıncı vs hicbirseyi takip etmediğim için neleri kastediyorlar bilmiyorum ama en az tartışmalı pozisyonun olduğu maclardandi

meyve veren ağaç taşlanır yapacak bişey yok

hatta komisyoncu üstadın söylediği gibi itler istedi diye atlar ölmez.

düşmanlıık değilde herkes en iyiyi yenmeye çalışıyor. buyursunlar gelsinler

Sahada maç kazanamadıktan sonra sabaha kadar konuşsunlar, sergen mesela gelsin bjkye patır patır bıraktığında bakalım bu mavallarını dinlicekler mi...

Kaliteli transferler yaparak kadroyu güçlendirmeliyiz. kOÇ denen soytarı herşeyi yapıyor ve artık herkesin gözüne soka soka yapıyor - kimse de bişey diyemiyor. Çok ama çok dikkatli olmalıyız.

Maçtaki tartışmalı pozisyonlar için yayıncı kuruluşu izleyen oldumu

Fatih Hocanın güzel lafı var; benim değil başarının düşmanları var diye bizim durumda o.

Ayrıca Başakşehir Td'si olan şahsın cezalı oyuncuları için söylediği şeyleri de eklemek gerekir bu listeye.

Son düzenleme:
Galatasaray adamın der geçerim.

Geri
Üst Alt