#4 Patric Young

patric-young_713731.jpg

böyle adamları bulabilmeyiz aslında .
Başarı için illa çok büyük paralar harcamaya gerek yok.

Young ne kadar alıyor ?

daha çok çıkabilir arasdırsak young gibi kaliteli iş yapabilecek...

Bu çocuk daha 2-3 hafta oldu geleli bi ısınsın 2.devre çok daha iyi olur takıma bir kaç takviye daha yapılırsa..

Mesela Furkan gitmseydi de yanyana oynasalardı potansiyelini daha fazla gösterirdi diye düşünüyorum

Adamı yaşlı sanıyordum daha 22 yaşındaymış. Helal olsun.

Her takımın pota altına lazım zaten böyle atlangoç bi adam.İyi ribaundçu olması ve atletikliğiyle eksik noktalarımızı kapatıyor.ribaund konusunda ne kadar başarısız bi takım olduğumuzu düşünürsek şu zamana kadarki maçlarda aldığı ribaund rakamları da çok etkileyici.Şu ana kadarki performansı başarılı.Umarım bunu sezon sonuna kadar devam ettirir.Seneye muhtemelen tutamayız elimizde.Kumaşı çok iyi potansiyeli çok yüksek bi oyuncu.Real Madrid-Cska gibi takımlar peşine düşer.

başlık durduk yere uplanınca alacakları için ihtar çekti ya da kaçtı gitti sandım. :)

Bazı konularda daha çok çaylak normal olarak Avrupaya uyum saglaması biraz zaman alacak.Özellikle böyle hayvani bi zıplayış ve güce sahipken içeri penetre edenlere karşı hiç tehdit olamıyor blok yapamıyor .Hatta yapamıyor demeyelim zıplamıyor çünkü blok yapmaya çalısmıyor diyelim.Onun dışında full yetenek elimizde tutsak 2-3 seneye çok elit bi Pivotumuz olur.

Bazı konularda daha çok çaylak normal olarak Avrupaya uyum saglaması biraz zaman alacak.Özellikle böyle hayvani bi zıplayış ve güce sahipken içeri penetre edenlere karşı hiç tehdit olamıyor blok yapamıyor .Hatta yapamıyor demeyelim zıplamıyor çünkü blok yapmaya çalısmıyor diyelim.Onun dışında full yetenek elimizde tutsak 2-3 seneye çok elit bi Pivotumuz olur.

Tecrübe eksikliğinden dolayı faul problemine girmesinden korkuyordur belki Ergin hoca.Sonuçta dar ve pek de iyi olmayan bi rotasyona sahibiz.

Daha iyide olucak tabiki bizimle kalması şartıyla inşAllah kalır daha güzel şeyler yaşayacağız patric.

seneye takımda tutabilsek cok müthiş olur yavaş yavaş alışıyor aslanım

Geri
Üst Alt