Metin Bakırören
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.269
- 4.132
- 723
kardeş sen görev sözcüğüne takıldın ordan gidiyosun illa yasa olması gerekmiyor,senin yaşadığın yerdeki gibi insanlar gibi herşeyi kolay,rahat elde edemiyolar izledikleri bir milli takım var onuda bir zahmet yayınlasınlar, yurtdışında yaşayan herkes üstüne alınmasın ama sana göre hava hoş euro 15 tl olsa bile farketmez insanların 2 kuruşluk zevki var onuda zehir etmesinler,kusura bakma senin gibi teknik kelimeler seçip konuşamam ama durum bu herşey kanun,yasa çerçevesinde ilerlemiyor,sen görev kelimesinden yakaladın ve konuyu nereye getirdin benim anlatmak istediğim başka şey sana iyi geceler istersen teknik bilgilerini burdaki arkadaşlar için paylaşabilirsin,son olarak yaşın benden büyükse üslubumda yanlış olan bir durum varsa kusura bakma...Siyasetle ne alakasi var illa siyasete suruklemek zorunda degilsin ama 'gorev' demek yanlis olur cunku ben ilk defa goruyorum bunu bir gorev olarak degerlendiren. Bana bir yasa goster beni ikna edersin.
Devletin yayini sana futbol izletmek zorunda degil, bu bir devletin sorumlulugu degil.
Ister AKP olsun ister CHP ben pek fazla bakmam