4.Yıldız Beklentisi ve Baskı

Ismail ARI

Büyük Kaptan
Taraftarlar arasinda ,internet sanal aleminde trend telasi icindeki ,kucuk ara parantez olan bir konu.

Teknik ekip sorunsali,tarnsfer beklenti salonu,hatta ve hatta neredeyse her baslikta tarfatarlarca klavyelerinden dokulen bir sorun . 4.yildizi Fenerbahçeye kaptiracagiz,bu adamla,boyle transferle...

Peki gercekten bu bir yaris midir,onemi nedir ,bir ozelligimi vardir ?

Onemli olan 4. yildizmidir ,sisteme malik bir takim gormekmidir ¿

ortada bi yaris varsa onemlidir ama yaris adil degilse onemli degildir :D

4.yildiz umrumda bile degil

simdiye kadar 11 tane sampiyonluk sevinci yasadim cok sukur...

★☆★

Sacmaligin daniskasidir. Hicbir ekstra onemi yoktur. 12inci, 17inci veya 38inci sampiyonluk ne kadar onemliyse buda o kadar onemlidir. Ekstra bir onemi yoktur.

Maddi açıdan getirisi bir önceki sezondan daha fazla olması dışında başka bir önem arz etmemektedir. Malum store ürünlerine eklenecek dördüncü yıldız, bu yıldızın getireceği yeni ürünler hatırı sayılır bir gelir getirecektir.

4.yildiza bu kadar kafayi takmak Lig Tv sponsorlugunda sidik yarisina katilmak, at gozluguyle takim tutmak demektir.

Soru işaretini ters yapınca içerik daha bir anlaşılır olmuş, daha bir önem kazanmış.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Yıldız umrumda degil diyenlerin takımdan ümidi yoktur

Millet 4. yildiz sapigi olmus, sanki onu aldinmi hemen Real Madrid ayarinda birseyler olacak gibi, benne bilim dunya tersine donecek sanki . Insallah Sampiyon oluruz tabi bu sene, cok istiyorum.

Ama ben 1 yillik plan degil, 3-4-5 yillik plan/proje gormek istiyorum, istikrarin olmadigi yerde kalici basarilar olamaz, boyle inisli cikisli bir grafik olusur yillar gectikce. Soyle duzgun bir yapimiz olmali, hem takim olarak, hem teknik heyet olarak, soyle takimin basinda 4-5 sene kalacak sekilde, hemde yonetimsel bakimdan..

Belki dogru adimlarla bu sene sampiyon olamayacagiz, ama belki ondan sonraki seneleri ust ustte ligi domine edecegiz ve 3-4 yil sadece biz Sampiyon olacagiz..

Nasil Shakhtar Baskani Lucescu yu aldi ve tam destek full destek verdiyse, yillardir adami takimin basinda tuttuysa, artik bizde bu sekilde bir istikrar yakalamayiz.

Ben sahsen biktim her yil teknik direktor kim olacak? yok 10 tane transfer lazimmi? Yok secimler filan falan.. Bu kadar dengesiz bir buyuk kulub olamaz..

beyler unutun 4. yıldızı falan buı kirli düzende alsınlar bi taraflarına monte etsinler o 4. yıldızı. bence bir çok klüp ligden çekilmeyi düşünmeli artık

Millet 4. yildiz sapigi olmus, sanki onu aldinmi hemen Real Madrid ayarinda birseyler olacak gibi. Insallah Sampiyon oluruz tabi bu sene, cok istiyorum.

Ama ben 1 yillik plan degil, 3-4-5 yillik plan/proje gormek istiyorum, istikrarin olmadigi yerde kalici basarilar olamaz, boyle inisli cikisli bir grafik olusur yillar gectikce. Soyle duzgun bir yapimiz olmali, hem takim olarak, hem teknik heyet olarak, soyle takimin basinda 4-5 sene kalacak sekilde, hemde yonetimsel bakimdan..

Nasil Shakhtar Baskani Lucescu yu aldi ve tam destek full destek verdiyse, yillardir adami takimin basinda tuttuysa, artik bizde bu sekilde bir istikrar yakalamayiz.

Ben sahsen biktim her yil teknik direktor kim olacak? yok 10 tane transfer lazimmi? Yok secimler filan falan.. Bu kadar dengesiz bir buyuk kulub olamaz..

Bu pek mümkün değil gibi bizim ülkede. Mesela şuan Tuchel bizim için doğru bir seçenek ve Ünal Aysal eğer bir dönem daha görev yapabilseydi daha da doğru bir seçenek olurdu ama Ünal Aysal iki sene sonra bıraktığında yeni gelecek yönetimin yapacağı ilk iş Tuchel'i değiştirmek olabilir çünkü bizim ülkede ilk icraat budur. Mesela Ali Dürüst geldi diyelim Tuchel'i gönderir Fatih Terim'i geri getirir. Ne yazık ki sistem işlemiyor.

Tuchel gelecekse ona sabrederim de.Klinssman veya juande ramos gelipte 4. yıldızı takamazsa sorun oluşur.Bu başarısızlıktır.

Bu pek mümkün değil gibi bizim ülkede. Mesela şuan Tuchel bizim için doğru bir seçenek ve Ünal Aysal eğer bir dönem daha görev yapabilseydi daha da doğru bir seçenek olurdu ama Ünal Aysal iki sene sonra bıraktığında yeni gelecek yönetimin yapacağı ilk iş Tuchel'i değiştirmek olabilir çünkü bizim ülkede ilk icraat budur. Mesela Ali Dürüst geldi diyelim Tuchel'i gönderir Fatih Terim'i geri getirir. Ne yazık ki sistem işlemiyor.

Evet dediklerinde dogruluk payi var, ama sunu anlamiyorum sadece, sanki bu yil sampiyon olamazsak dunyanin sonu gelecek gibi yorumlar yapiliyor..

Beyler 3. yıldızı takarken hepimiz Fenerlileri dalgaya alıyorduk yapmayın etmeyin..Şimdi 4. yıldıza b.k atmanın anlamı yok.. Bence 4. yıldız tıpıkı 3'te olduğu gibi çok önemli ve de inşallah ilk biz takacağız..

çok büyük maddi getirisi var bunun yanı sıra rakibimizin önunu kesmiş oluruz.cezaları bitiyor ciddi gelir elde edecekler.2.olurlarsa ön elemede elenırler.4.yıldızı takıp şampiyonlar ligine giderlerse elde edicekleri geliri düşünmek bile istemiyorum.bu sene şampiyon olsaydık bu kadar önemli olmazdı.

Olay sadece 4.yıldız değil.

Şampiyon olup CL ye direk gidebilmek, şampiyonluk gelirlerini vs kasaya koyabilmek.

Önümüzdeki bi kaç yıl mali anlamda baya sıkıntı yaşayacak gibiyiz.

O paralar, gelirler şart oğlu şart.

Sponsorlarda ismimiz için, rengimiz için sponsor olmuyor ayrıca, başarı neredeyse(şampiyonluk), Avrupa'da mücadele neredeyse oraya kapak atıyor adamlar.

Olay sadece 4. yıldız değil.

4. yıldız önemli tabiki, yani sonuçta şampiyonluk demek ve CL direk katılmak demek

Geri
Üst Alt