4. Yıldız mı, ŞL'de Çeyrek Final mi?

4. Yildiz olayi gereksiz buyutuluyor. Ceyrek final oynayip Galataday adini Avrupa'da yuceltmeyi tercih ederdim.

Her ikiside ! Öncelik 4.yıldız.

Şampiyonluk yildiz olaylari vs acikcasi hic umurumda degil, beni hic heyecanlandirmiyor.

Bir sonraki sezon CL de olabilmek için sadece sampiyon olmamiz gerekiyor, bunun için çeyrek final oynamasak bile sonraki sezonu garantiye almayi isterim. Bu sene gerekirse yari final oynayıp ertesi sezon CL ye bile katilamamaktansa,2 sezon da 2.turda elenelim ama yeterki her sezon orada olalim. Kupa veya yildiz umurumda degil, en azindan beni hic heyecanlandirmiyor. Sadece CL icin istiyorum sampiyonlugu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net olarak 4. yıldız. Bunun Mancini'yle cartla curtla da alakası yok 5+3 kuralının olduğu bi sezon CL'de başarı zor. Ligi kurtar seneye belki 7+3 yaparlar.

4.yıldız isteyenler o zaman şampiyonlar liginde yedek kadroyla çıkmamızı istiyorlar çünkü şikeciler gibi tek lig'e konsantre olsaydık bu sene de şampiyon olmuştuk.

4. yıldız ilk hedef olmalı CL de ise gruplardan çıkalım 2. turda kora kor oynayalım öyle Chelsea maçı gibi ruhsuz olmasında Çeyrek Final olmasa da olur.Ve Türkiye Kupası'nı dahi sallayalım hiç önemi yok gelecek sene. Tek ana gerçek hedef mutlaka lig olmalı önümüzdeki sene Şampiyon olup balkonlarda camlarda cadde sokaklarda meydanlarda dalgalanan 4 yıldızlı Galatasarayımızın asil sarı kırmızı bayrağını dalgandığını görmek istiyorum! Zaten Şampiyon olduğumuzda yine CL deyiz o zaman ağırlığımızı koyar bu üst üste katılmaların tecrübeleriyle inşallah yarı final oynarız..

Geri
Üst Alt