4.Yıldız Takıldı

2012de,2013te şampiyonluğa yürürken ki soluduğumuz havayı bile özledim..bambaşkaydı o zaman herşey.şimdi iyi gidiyoz gibi ama neye yarar?bjkyi ve feneri şampiyon yapmaya çalışıyolar.şikenin kralını yapıyolar bu sezon.

şampiyon olmamız mucize bana göre..olursa muhteşem olur böyle kirli bi sezonda zaferi elde etmemiz.

Fenere yenilmezsek daha da dusmeyiz.Hatta sampiyon oluruz

insallah sikeciler bu iki haftada bi puan kayibina ugurlarlar.. Akhisari yenerlerde , ondan sonraki mac kime karsi

edit Deplasmanda Konyamis... yok Abi o macta yenilmememiz gerek.. Burak-wes-Melo oynamalari gerek. Sneijderin orada ilk maci olacak. Ugurlu gelir insallah

Erciyes macini da atlatalim, Fenere yenilmezsek Kadiköy de bu hirbolarin ayaklari titremeye baslar elbette.

Ama sorun bizim takimin anadolu karnesi. Simdiye kadar iyi gidiyoruz, insallah böyle de devam eder. Ama bir gercek var ki Fener bize kiyasla Anadolu maclarini öyle ya da böyle aliyor. Gol atinca üstüne yatmasini biliyor biz ne yazik bunu yapamiyoruz, eh maclari da nasil aldiklarini biliyoruz. Tassakli bir baskanimiz olsa bu sezon da sikenin babasinin döndügünü videolar ile kanitlar mesela bir sunum yaparak.

Bunlar gecen sene nasil sunum yapti hakemleri elestirdi bir kiytirik penalti pozisyonu yüzünden. Ama bizim baskan ne yazik ki Galatasarayin yüz karasi olarak sikecileri aklamak pesinde. Taraftar olarak bir hakkim varsa üzerinde helal etmiyorum baskan..

Son düzenleme:
UYkznpr.png

B-jekBNCYAAQ69Q.png

Son düzenleme:
Sana güveniyoruz Hamza hocam sonuna kadar liderliği bırakmayalım artık

sabırlı olmalıyız.maç maç düşünmeliyiz.

12 hafta kaldı.haftalar kala ilan etsek keşke şampiyonluğu:dispirited:

olacak insallah

Son dakikada alinan galibiyetler,kotu oynadigimiz maclardan galip ayrilmak ve stoperin gol katkisi gibi durumlar var,sampiyonlugun habercisi diyebiliriz.

23.hafta da bitti, çok az kaldı.

Geri
Üst Alt