4.Yıldız Takıldı

yenilgiden sonra analiz yapıp, yanlışı aramak yerine takıma sallayacak adamlar go home please

-------------------------BY :( ------------------------

Pandev-----------Sneijder---------------Olcan

----------------Melo--------Dzemaili--------------

Tarık-----Balta---------Semih---------Veysel

--------------------Muslera--------------------------

Bu zorlu sezonda anlimizin akiyla alacagimiza inandigim kupadir sampiyonluk kupasi

Allah yardimcimiz olsun.

Ben umutluyum..Nedenini de yazayım..Bu takım geçen yıl Bursa maçı tarzında giden maçların tamamını ya kaybetti ya berabere kaldı...Kazandığımız maçları hatırlayan hele ligin 2. yarısı hepsinde evimzde ezerek kazandık neredeyse...Öyle böyle Bursa deplasmanı zor deplasman 0-2 iyi sonuççHele ki Burak azıcık akıllı olsa maç zzaten baştan kopuyordu..Tıpkı Emenikenin golü gibi biri ara pası attı ayağının altından kaçırdı topu..Çoğumuz o pozisyonu unutmuşuzdur bile ama el oğlu 0 pozisyon olan maçta onu affetmiyor bizim Burak ikramlara devam ediyor.. Şimdi en azından Pandev var elimizde birkere futbolu bilen bir oyuncu Burak gibi zorlarıatıp kolay pozisyonları haracayacağını sanmıyorum.. Burak ve Selçukun artık laubalilik yapma lüksü kalamdı ikisinin de taş gibi alternatifleri var.

Kadromuz çok iyi hemde geniş inşallah bu ligin sonunda 4.yıldızı takmış Avrupa da fırtına gibi esmiş oluruz.

Son takviyeler ve Bursa maçı galibiyeti bir nebzede olsa finali unutturdu ve özgüveni getirdi. Takımda ve biz tribünde..

Umarım büyüyerek devam eder.

İnandığım bu şampiyonluğun ve 4. yıldızın kareasını açıklıyorum: Muslera - Olcan - Bruma - Burak

Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden!

B_b3ad50f6c98056ed56852ea9acd049a5.jpg

Prandelli Cassano-Totti yansımasını gerçekleştirdi ama maalesef Balotelli yerine Burak var :) Şöyle alt yapıda sükse yapan bir santraforumuz olsa denerdi beğenirse kalırdı 11'de ama maalesef o da yok. Burak'ın zamanında kafasına düşen saksı bir daha düşer ve kendini üst düzey mücadeleye verirse yüksek oranda şampiyonuz,yoksa artık Umut katkısıyla falan son anlara kadar sürer mücadele fakat ne olacağı belli olmaz.

fb şikeyle başladı lige işimiz çok zor yönetim bir ekip kurup sürekli takip etmeli bu emek hırsızlarını yoksa bunlar rahat durmayacak, bjkyi saymıyorum zaten AL maçları başlasın form düşüklüğü ve sakatlıklar başlar, Cenk ve Pektemek iyi performans gösterirlerse ligde tutunabilirler son maçlara kadar, Trabzon yeni bir takım başlarındaki adam sorunlu her an çekip gidebilir, Kasımpaşa, Bursa, Sivas, Karabük, Eskişehir gibi takımlar sürpriz yapabilirler ama bize oynadıkları gibi fb ve bjk ye de oynarlarsa işimizi kolaylaştırabilirler, bence bu yıl %80 Galatasaray şampiyon olacak, eğer defansa Sağlam bir adam alsaydık bu rakam %100'e çıkabilirdi.

.....................muzo

............semih...........balta/koray

tarik...............melo.............olcan

...........selo...............cemo

............................sino

.....bruma/pandev....................

...................burak

şuan en iyi kadro bizde ve bence en sağlam defans hattı da bizde diğer takımların defansından adam alacak olsam sadece caneri alırım gökhanı çok iyi görüyorlar boşverin görsünler bizim lehimize

Geri
Üst Alt