4.Yıldız Takıldı

En az 5-6 maçlık Seriler yapmamız şart, galibiyetler takımın güvenini yerine getirecektir.Sonra 4. yıldızı takacağız

sivas ilk yarıda 4 net pozisyon yakaladı fenere falan versek o pozisyonları 4-0 olur
galibiyet yanıltmaz umarım

melo stoperde tarık solbekte sneijder ön liberoda OL-MAZ

Zaten bala kazandık ama şampiyonluk için böyle maçları da kazanmalıyız

O deilde ben hocayı baya seviyorum ya.. Bende kredisi çok.. nedendir anlamdım.. :)

Şuraya bak mağlubiyet sonuncuya ayıp bize onu.alsak.lideriz

BJK şampiyon olacak bu sezon daha lig başlamadan beri aynısını söylüyorum.. Hele Süleyman Seba sezonu yaptıktan sonra kimseye bırakmaz TFF bunu..

ZFgu7hK.png

En az 18 puan toplamalıydık.

Yıldız manyağı oldu takım boşverin nöbeti filan.4 rakamından soğudum resmen :S

Konuya kilit vurun bence. Bana prandelli'nin aciklamalarini andiriyor ve dusundukce sinirleniyorum :mad:

Şöyle takıma bakıyorum.

Chedjou:4
Veysel:1
Tarık:0
Sabri:1
Semih: 0
Balta:1
Telles:1
Melo:2
Selçuk:5
Sneijder:10
Hamit:1
Dzemaili:2
Emre Ç:1
Yekta:1
Bruma:1
Olcan:5
Burak:15-16
Umut:10

Bu takım en fazla 65 gol atar. Neredeyse attığımız kadar yediğimizi düşünürsek şampiyon olmamız mucize olur.

Hamit, Dzemaili, Melo, Selçuk orta sahası ile çok zor gol atarız.

Şöyle takıma bakıyorum.

Chedjou:4
Veysel:1
Tarık:0
Sabri:1
Semih: 0
Balta:1
Telles:1
Melo:2
Selçuk:5
Sneijder:10
Hamit:1
Dzemaili:2
Emre Ç:1
Yekta:1
Bruma:1
Olcan:5
Burak:15-16
Umut:10

Bu takım en fazla 65 gol atar. Neredeyse attığımız kadar yediğimizi düşünürsek şampiyon olmamız mucize olur.

Hamit, Dzemaili, Melo, Selçuk orta sahası ile çok zor gol atarız.

Ben de senin gibi düşünüyorum.Sneijder ve Olcan'ın çok iyi bir sezon geçirmesi gerekiyor.Olcan'ın 10 golü,Sneijder'in 15 golü bulabilecek kapasitesi var.

2007-2008'de 64 golle,2012-2013'te 66 golle şampiyon olmuşuz.Az gol yememiz gerek.35 golden fazla yersek şampiyon olmamız çok zor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt