Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Kardes Muslerayi Satarsak en az 20 milyona 10 milyona onur alinir.
Kimse sinanı 1. Kaleci olarak görmüyor. Yedek kaleci bakıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardes Muslerayi Satarsak en az 20 milyona 10 milyona onur alinir.
see comments above![]()
Sinan bosuna gelmesin, takimda 4 tane kaleci var, aykut, ufuku kimse almaz, ayrica ufukda kötü kaleci degil bence.
Arkadaşlar şampiyonluğun yolu kaliteli yerli iskeletiyle birlikte yabancı kombininden geçer.
4. yılıdızı takmak için yerli kalitesini arttırmak şart.
Benim düşünceme göre Semih,Selçuk,Burak,Umut dışında GS 11'ini hakeden yerli topçu yok
Sinan Bolat Kiralık+Bonservis
Ö.Toprak 6M
İshak 2M
Tarım 3M
Töre 5M
Olcan 2M+Yekta+Çolak(Kira)
G.İnler 5M
Alex Beleş
L.Traore 7M
30M tutar.Zaten Şam.Liginden bu kadar para gelir.Forma +Reklam ile fazlası kalır.Hele Gazpromda gelirse tamamdır.
-----------Sinan Bolat-------------
Tarık--Ö.Toprak-Semih-İshak
G.Töre-G.İnler-Selçuk-Olcan
------------Umut-Burak-----------
----------------Muslera--------------
XXXX---Alex---Chedjou--Telles
Bruma-Melo-XXXX-Sneijder
--------XXXXX---L.Traore---------
AS KADRO
-----------Muslera-------------
Tarık--Ö.Toprak-Alex-İshak
G.Töre-Melo-Selçuk-Olcan
------------Sneijder-----------
------------L.Traore-----------
Sinan Bolat Kiralık+Bonservis yerine Gökhan Değirmenci olabilir bonservissiz yedek olarak
Ö.Toprak 6M Bence kesinlikle olmalı diyorum Semih'in eskaza sakatlanması durumunda yerine yedek türk zaten yok
İshak 2M Para verilmeden takas ile halledilmeli Dany + Kiralık Ontivero olabilir
Tarık 3M Bu paraya vericeklerini sanmama yine saçma sapan istekler yapıcaklardır üstünde fazla durulmamalı yerine Şener denenmelidir
Töre 5M Olabilir 4m'ede bitirilebilir diye düşünüyorum
Olcan 2M+Yekta+Çolak(Kira) Olcan için Umut+(Salih-Dany-Engin) gibi oyuncularla para harcamadan takas yöntemi ile halledilmeli para çıkmamalı
G.İnler 5M Bu paraya mümkün değil alamazsın alınacaksada 7-10m € arasında bir paraya Emre Can, Hakan Ç. gibi genç oyunculardan tercih edilmeli
Alex Beleş Tamam bonservisi yok ama imza parası diye birşey var alıcağı maaşta tartışılır
L.Traore 7M Kesinlikle alınmalı fakat kiralık olarak satın alma opsiyonu ile alınmalıdır.
Ek olarak: Eboue'ye talipler var en son FiFA'dan gelen ceza ilede eli kolu bağlandı kesinlikle gidecektir imza parası alarak FiFa'ya parasını ödemek isticektir.
Amrabat için ise 4m € ve üzeri tekliflere satılabilir.
Menez bedavaya yüksek imza parası ve maaş vermeden alınabilir.
Ukrayna'da çıkan savaş sebebi ile Shakhtar Donetsk takımındaki oyuncuların bonservissiz kulüpten ayrılabilme gibi bir durum ortaya çıkabilir böyle bir durumda kaliteli oyuncular var tercih edilebilir ve takip edilmelidir en büyük kozumuzda CL'ne direk katılmak olucaktır.
Ve bu sene yapılanmaya giderek gereksiz oyunculardan kurtulup net bir takım kurmak lazım diye düşünüyorum örn: Gökhan Zan , Salih Dursun ( Kiralıkta verilebilir) , Engin Baytar (En Son Laflarından sonra zaten kulüpte kalmıcaktır.) , Aydın Yılmaz , Sercan Yıldırım genç oyuncular ilk 11 bulacağı kulüplere kiraya verilmelidir Ontivero , Oğuzhan Kayar , Berk İsmail Ünsal, Emre Can Coşkun, İbrahim Coşkun gibi gerçi alt yapıdan belli sayıda oyuncu kadroda tutmak zorundayız onlarıda iyi belirlemek lazım Saffet Akyüz bu sene U19'dan 4 tane oyuncuyu Mancini'ye raporlucağı söyleniyor.
Arkadaşlar şampiyonluğun yolu kaliteli yerli iskeletiyle birlikte yabancı kombininden geçer.
4. yılıdızı takmak için yerli kalitesini arttırmak şart.
Benim düşünceme göre Semih,Selçuk,Burak,Umut dışında GS 11'ini hakeden yerli topçu yok
Sinan Bolat Kiralık+Bonservis
Ö.Toprak 6M
İshak 2M
Tarım 3M
Töre 5M
Olcan 2M+Yekta+Çolak(Kira)
G.İnler 5M
Alex Beleş
L.Traore 7M
30M tutar.Zaten Şam.Liginden bu kadar para gelir.Forma +Reklam ile fazlası kalır.Hele Gazpromda gelirse tamamdır.
-----------Sinan Bolat-------------
Tarık--Ö.Toprak-Semih-İshak
G.Töre-G.İnler-Selçuk-Olcan
------------Umut-Burak-----------
----------------Muslera--------------
XXXX---Alex---Chedjou--Telles
Bruma-Melo-XXXX-Sneijder
--------XXXXX---L.Traore---------
AS KADRO
-----------Muslera-------------
Tarık--Ö.Toprak-Alex-İshak
G.Töre-Melo-Selçuk-Olcan
------------Sneijder-----------
------------L.Traore-----------
İnler kısmı hariç güzel yorumlamışsın tebrik ederim
(Çalhanoğlu kesin alınmalı zaten.İnler ve Çalhanoğlu farklı tip oyuncular.İnler 30 yaşında roasyon için yazım.Ligde kanatları yabancı yapabiliriz zaman zamanYerli şart o yüzden)
Gökhan İ. 'in en az 10m € ve fazlasına geliceğine inandığım için onun yerine aynı özellikte hatta fazlası Emre Can yada ofansif olan Hakan Ç. tercih edilmeli dedim o yaşta bir oyuncu için fazla o para bana göre ve bana kalırsa bu sene Emre Can kesinlikle üstüne düşülmesi gereken bir oyuncu Joker bir oyuncu 12m € serbest kalır maddesi var 10m € ya her türlü bırakırlar bence ayrıca Aysal bu sene 1 yada 2 çilek olabilir dedi tahminim bu çilekten biri Nuri Şahin olucaktır. Onu yazmayı unutmuşum o yazıda.
7ye bağlanır ne 10 üstüsü
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu yabancı kuralını sence sadece bizmi biliyoz sanıyosun sen inan yabancılar daha iyi takip ediyor bu durumları yoksa istediğin türk oyuncular böyle uçuk rakamlar biçmezler Almanya'da bak bakalım Türk oyuncular aralarında kaça gidiyor sonra Türkiye'ye gelirken kaç alıyorlar yada kaç istiyorlar.
Yabancı kontenjanını stoper için harcamak çok gereksiz.chedjou kaliteli bir stoper fakat Ömer toprağın ondan azı yok çoğu var kesinlikle alınmalı. Fatih hoca da zaten semih Ömer birlikte oynatıyor ordan birbirlerine de uyumlular.
Bir diğer bölge de Kanatlar takımımız kanat oyunu diye bir şey görmedi bu sene nerde o keitalı harry kewel ın olduğu kanatlar akıyordu resmen bizim ihtiyacımız olan da bu noktada hızlı adam geçip dikine ve içeri gidebilen bir kanat oyuncusu olmalı sınırlaması dolayısı ile mecbur elimiz yine Türk oyunculara uzanıyor ve önümüzde iki seçenek beliriyor OLCAN Yada TÖRE ben ikisinden birinin geleceğine inanıyorum her ne kadar yaşı töreden fazla olsa da Olcan tam istediğimiz futbolcu bence
Değinmeden edemeyeceğim ben bu sene brumadan patlama bekliyorum ama öyle böyle değil otoban yapacak kanadı inş
Forvet Bölgesi burak ile yürümez yabancı şart çünkü yerli kaliteli Forvet piyasa da yok özellikle gelecek Yeni yabancının top sürme ve bitiricilik özellikleri iyi olursa güzel olur
Önümüzdeki sene 4.yıldızı takma temennisiyle......