#40 Emin Bayram

Sende mutlu musun ?.

Şu takımda formayı kapamayacağını düşünüp kaçıp gittin korkak herif biraz mücadeleci ruhun olsa şu an 1. numaralı stoper olarak yükselirdin.

Gitmek için sakatım ayağına hazırlık maçlarında bile oynamadı bizim ile gönülbağı kalmamıştı.

Sakat olduğu konusu yalan değildi bence çünkü geçen sene sonu takımında sakatlanıp oynamamisti. Bizden gittikten sonrada bir kaç maç oynamadı. Ama kalmak istemedi bu net bu sene net formayı kapacakti. Mücadeleden kaçan oyuncunun da bizde işi yok. İlk gitmek istediğinde sinirlenmiştim ama şuan bir şey hissetmiyorum.

adam suç bulmuyorum - 11 ya da çok daha fazla süre istiyorum diyor. bulamayacağını biliyor (bakınız 9M EU luk Jelert)

kariyer tercihi için saçma olabilir tabide , herif kiralık gittiğinde ordaki hayatını sevmiş demek.

tercih işte.

İkna etmeliydik. Hatta yazın Nelsson satıp Emini daha fazla forma şansı için cesaretlendirmeliydik. Kendi takımında 10 maça çıkmış Metehan çöpü bizde 8 maçta süre aldı bide Eminden 1 yaş büyük.

Hazırlık kampı Young Boys maçları derken iyi süre verirdik dahada iyi paraya satma ihtimalimiz doğardı

İkna etmeliydik. Hatta yazın Nelsson satıp Emini daha fazla forma şansı için cesaretlendirmeliydik. Kendi takımında 10 maça çıkmış Metehan çöpü bizde 8 maçta süre aldı bide Eminden 1 yaş büyük.

Hazırlık kampı Young Boys maçları derken iyi süre verirdik dahada iyi paraya satma ihtimalimiz doğardı
Emin iyi stoperdi zaten. İkna edememek yanlış oldu.

Ligi orta siralarda bitirmis, piyasa degeri düsmüs

Geri
Üst Alt