#40 Emre Can Coşkun

oyun stili Bülent Kaptan'a benziyor. Sertliğini çok beğendim umarım çalışmayı sürdürür.

Hamza Hoca bence stoper almasın 21 yaşındaymış Emre. Yerine gelecek en iyi isim olan Ahmet Çalık'la aynı yaşta boş yere masraf yapmayalım.

Çok hırslı. Ayrıca sert bir stoper. Kesinlikle şansı hakediyor. Boşuna stoper aramayalım. Bunun bir de kardeşi var İbrahim Coşkun. O da çok yetenekli. Geçen sene hazırlık maçlarında görmüştük. Emre Can, Koray Günter, İbrahim Coşkun, Sinan Gümüş. Geleceğimiz bunlar ama hala Hamit, Umut, Selçuk oynuyor.

Çok hırslı. Ayrıca sert bir stoper. Kesinlikle şansı hakediyor. Boşuna stoper aramayalım. Bunun bir de kardeşi var İbrahim Coşkun. O da çok yetenekli. Geçen sene hazırlık maçlarında görmüştük. Emre Can, Koray Günter, İbrahim Coşkun, Sinan Gümüş. Geleceğimiz bunlar ama hala Hamit, Umut, Selçuk oynuyor.

Kardes degiller Aslan :D Isim benzerligi sadece. Ibrahim Coskun Fransa dan gelmisti, Emre Can da dogma büyüme Istanbullu.

Kardes degiller Aslan :D Isim benzerligi sadece. Ibrahim Coskun Fransa dan gelmisti, Emre Can da dogma büyüme Istanbullu.

Valla ben Ümit Aktan'ın yalancısıyım. Kupa maçını anlatırken söylemişti, kardeşler diye. Hatta babası yakın arkadaşım demişti.

Agresifliği,hava hakimiyeti ve müdahalelerini beğendim.Serdar Aziz,Mustafa Yumlu gibilerine para harcayacağımıza Emre Can a şans verilsin daha iyi.Ayrıca Semih Kaya ya nazaran daha sağlam gibi geldi bana.

turkiyedeki butun yerli stoperler kadar oynar. gidip sacma sapan yerli defans oyuncusu almaya gerek yok.

sert ve gol atabilen stoper bilin bakalım bu özellikler hangi stoperimizde yoktu?

Ched hakan emre can
şimdilik okaydir. en kötü ihtimal melo stopere gecer

Mac basina 2 penalti yaptirma ihtimali yuksek olmasa iyi adam.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beğendim bende baya. En büyük eksikliği tercübe .
Yinede biraz daha izlemekde fayda var net karar verme bilmemiz için.
Resmi maclarda nasıl, yüksek tansiyonlu ve baskı yediğimiz maclarda nasıl. Dağılmaya müsait duruşu var gibi biraz ama sadece tahminim.

Beğendim bende baya. En büyük eksikliği tercübe .
Yinede biraz daha izlemekde fayda var net karar verme bilmemiz için.
Resmi maclarda nasıl, yüksek tansiyonlu ve baskı yediğimiz maclarda nasıl. Dağılmaya müsait duruşu var gibi biraz ama sadece tahminim.

durusu tam stoperim diyor, bakalim zaman ne gösteriyor.

tabiki tecrübe eksikliği var ve gücünü kontrol etmeyi öğrenecek daha kiraya versek iyi olur

kiralanması lazım. sene sonu kiralansın 1-2 sene kiralık oynasın ozaman daha iyi değerlendirilir türkiye ligi için idare edecek bir oyuncu

Ben çok sevdim bu çocuğu geçen yıl da çelimsiz olmasına rağmen çok savaşçıydı hamleliydi bu yıl fiziğini de iyice geliştirmiş.. Şans vermeden olmuyor bu işler armut gibi durduğu yerden olgunlaşmıyor maalesef aynı şeyler Sinan için de geçerli... Emre'ye şans tanınması taraftarıyım..

Biraz fazla sert gibi geldi bana ama biraz daha izlemek gerek emin olmak için.

Yerini çok fazla kaybediyor. İlk topa basacağım diye sürekli orta saha civarlarında takılıyor

Gelişimi için kiralanması gerekir. Şuan GS stoperi olarak Ligde oynayamaz

Geri
Üst Alt