#40 Emre Can Coşkun

Hırslı futbolcudan zarar gelmez sakatlanıp çıkana kadar çok iyiydi göze battı sol bekte hırslı bir arkadaş sakatlığı da ciddi değildir umarım iş yapacak gibi duruyor abuk subuk yerli adamlara dünya para bonservis vereceğimize bu çocuğu deneyelim ibrahim ile birlikte.

Gayet iyiydi çıkana kadar. Belli özellikleri var, markajda ve müdahalelerde gayet başarılı.

Iyi savasiyor vallah :encouragement: Umarim Ibo ile beraber ele ele cikarlar A Takim kadrosuna sezon sonuna kadar. Emre herhalde oynayabiliyor ama Ibo da sorun var galiba lisans olaylar falan biri yazmisti dün.

Cuma günü beğenmiştim, bugün daha da beğendim... Umarım sakatlığı ciddi değildir.

Bu Cocuk cok iyi gibi .Hirsli,Agresif,Pes etmiyor,Hizli ,Fizigi boyu felan yasina göre baya iyi..Inshallah Cok daha iyi olacak

Defensive Allrounder <3

Hem bek hem Stoper ikisindede süperdi.Boyuna rağmen hızlı şekilde ileri-geri gitti.Umarım bu maçla kalmaz her maç böyle hırslı oynar.Sol Bek olunca ayrı mutlu oldum.

bu çocuk sağbekte de oynar valla.çünkü azim var.

bu gençleri gördükçe manciniye olan inancım artıyor (gelmesini istememiştim)

vallaha benim için semih te uluslararası standartta bir stoper değil .bu çocuk stoper oynayamaz ama sağ ve sol bekte oynayabilir

Birkac tercih hatasi disinda fazla bir eksigini goremedik. Hos cok az sure aldi, fakat topu daha iyi kullanmasini ogrenmeli. Bu konu uzerinde calismali alt yapidan gelecek olan stoperlerimiz.

Jan Vertonghen'i izlesinler, ozellikle Ajax-Manu macindaki performansini. Tottenham'da TD'ler biraz daha az oyatiyorlar topla fakat Ajax'da CL ve EL'de topla ne kadar iyi oldugunu gostermisti. Umarim onu ornek alirlar..

Benim sinirime giden her harekette alkışlanması, potansiyel varsa da gösteremez ki o şekilde, abartilmiyacak durumları abartarak bir yere varamayız, ki futbolcuya gelirsek yetenekli olduğunu kimse inkar edemez.

Bu takimda önü acik bence, özellike sol bek mevkisinde zaten adam aradigimizi cümle alem biliyor.

Konuyu A takıma taşıyalım, Emre Can lig maçlarına bile yedek çıkıyor. :)

Geri
Üst Alt