#40 Emre Can Coşkun

Genç bir kardeş, eksik olan yönleri gelişebilir ilk maçlarda yapılan en büyük hatayı yapmayın ne başımıza çıkarın nede yerin dibine sokun.

Kumaşı iyi inşallah gelişr

iyi de bi kesicidir emre can ama fiziğini geliştirmeli.

yaşıtı olan 94lü fişırın fiziğe bak bide bunun

Helal olsun guzelde oynadi .. ama okadarda oynamali cunku karsisindaki ajax futbolculari da ayni yastaydi

Semihin çıktığı ilk maçlarla kıyaslarsak bence Emre daha umut verici bir çıkış yakaladı

Emre suanda kadroya alina bilir ama takimda adam akilli stoper yokki Ujfalusi gibi agabeylik yapsin ..

Stoper icin topla cok kotu galiba. Stoperde oynayacak bir oyuncu once pozisyon almasini bilmeli sonra teknigini degerlendirmeliyiz. Diger yonleri gelisir fakat bu iki ozelligi olmayan stoper/defans oyuncularindan bir halt olmaz.

Tek top ve topla ileri cikmayi calismali. Bu yasta fizik onemli degil. Altyapidan gelen bir oyuncunun fizigine bakmayin, gelisir.

Emre Vertonghen'i bol bol izle :D Topla ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu gormeli, onu ornek almali.

Türkiye kupası ve ligde rahat oldugumuz maçlarda İbrahim le birlikte oynamalı kazanmalıyız bu çocukları.

Adı Emre olandan bir şey beklemem ben.

@Alper Yılmazlar Bro Izetin sayfasina messi gorunum serdar yazdim diye ban yedim ama millet amrabat , dany sayfalarina neler neler yaziyor ban almiyor ? Onlar bu takimin futbolculari degil mi ?

Fizik muhendisleri is basindami ? Protein shake mi alsin gencimiz ne buldunuz konusacak

Bence iyi oynatılmalı kiraya falan verilmesin

Boyu banada baya uzun geldi enteresan.

Geri
Üst Alt