- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Gidişim basit oldu ama dönüşüm muhteşem olacak abi.![]()
Bilmez miyiz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidişim basit oldu ama dönüşüm muhteşem olacak abi.![]()
Herhalde ben de anlamıyorum kardeş şarkım sonlarda ,sana puan vermekle de diğer kanıtı yapmış oldumKemalcim şarkıdan anlamiyolar benim şarkim güzeldi![]()
Sana 10 , Tuncay'a 6 puan verdiydim ,@Murat Kayanda hocam geçmiş olsunÖmrümden ömür götürdün derken sonda bir baktım ilk üçten çıkmışsın.
Bu ağır oldu kemal bizim tek sorunumuz lobi Eurovisioncularin inlerine gireceğiz inlerine.Herhalde ben de anlamıyorum kardeş şarkım sonlarda ,sana puan vermekle de diğer kanıtı yapmış oldum![]()
HahahahhÇakallık resmen o şarkı ama,Manço haftasında.
Türkçe şarkılara kolay oy potansiyeli olduğundan mütevellit asla puan atmam 'Edip Akbayram' sonrası süreçte.![]()
Aslan katılaydın 10 puanını almıştım biliyorsun değilmi :38573:Gidişim basit oldu ama dönüşüm muhteşem olacak abi.![]()
HahahahhBu şarkı Türkçe değildi Türkçe altyazılı idi hatırlatırım :asd22: Ben bu şarkıya son anda karar verdim. Şarkıyı biliyor ve beğeniyordum zaten ama klibiyle beraber çok sempatik geldi yine çok iddaalı olan şarkımdan vazgeçtim bununla katıldım
Rahmetli zamanında Belçika'ya konsere gittiğinde orada çekmişler bu klibi ve özellikle İngiliz televizyonlarında baya bir yayınlanmış
![]()
Aslan katılaydın 10 puanını almıştım biliyorsun değilmi :38573:
keyfine yollarım artık de gotta be şampiyon olur dedim onunla bile 10. oldum nasıl iş çözemedim daha iyiler oluyor demekBu ağır oldu kemal bizim tek sorunumuz lobi Eurovisioncularin inlerine gireceğiz inlerine.
Hocam herkes Alpay değil işte strateji yapsın :asd22: Türkçe şarkı ayağına yine puan vermedi banaSana 10 , Tuncay'a 6 puan verdiydim ,
aslında özellikle sonradan değiştireyimmi diye düşündüm ama özellikle ikiside sevdiğim şarkılar olduğu için strateji yapmaya gönlüm elvermedi ,,
Puan veren vermeyen herkese teşekkürler elinize sağlık ,, @Emrah Yıldırım sende bu işin uzmanısın gerçekten ,,
herkese![]()
Kemalcim güzel günler yakın yavaş yavaş.keyfine yollarım artık de gotta be şampiyon olur dedim onunla bile 10. oldum nasıl iş çözemedim daha iyiler oluyor demek
Küçükten bir ekip oluşabilir aslında @Seyfettin AK sen gibi adamın da şerefli sonunculuğu var, @Berkan Yavuz 'da da potansiyel varKemalcim güzel günler yakın yavaş yavaş.
Sağlam bir lobiyle bu iş bizde Ahmet KOLKOPARAN abimiz de bizdeKüçükten bir ekip oluşabilir aslında @Seyfettin AK sen gibi adamın da şerefli sonunculuğu var, @Berkan Yavuz 'da da potansiyel var
![]()
Küçükten bir ekip oluşabilir aslında @Seyfettin AK sen gibi adamın da şerefli sonunculuğu var, @Berkan Yavuz 'da da potansiyel var
![]()
Demekki ölülerden yürüycez abi.Şu ana kadar 3 yarışma kazandım üç tane rahmetli olmuş baba adam sayesinde![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f121...replik-yarismasi-sampiyon-erman-turker-94045/
https://www.gscimbom.com/forum/f121...-sarki-yarismasi-sampiyon-erman-turker-93791/
https://www.gscimbom.com/forum/f121...sarki-yarismasi-sampiyon-erman-turker-114520/
![]()
![]()
![]()
Temsili o siz de zatenMason lobisi bize ait yalnız