40. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40. yarışmada 41 puan,

İnşallah 41.yarşımada 41 kere Maşallah Şampiyonluk :D

@Murat Kayanda hocam geçmiş olsun :red: Ömrümden ömür götürdün derken sonda bir baktım ilk üçten çıkmışsın.
Sana 10 , Tuncay'a 6 puan verdiydim ,
aslında özellikle sonradan değiştireyimmi diye düşündüm ama özellikle ikiside sevdiğim şarkılar olduğu için strateji yapmaya gönlüm elvermedi ,,

Puan veren vermeyen herkese teşekkürler elinize sağlık ,, Emrah Yıldırım sende bu işin uzmanısın gerçekten ,,
herkese :hat:

Çakallık resmen o şarkı ama,Manço haftasında. :D

Türkçe şarkılara kolay oy potansiyeli olduğundan mütevellit asla puan atmam 'Edip Akbayram' sonrası süreçte. :)
Hahahahh :D Bu şarkı Türkçe değildi Türkçe altyazılı idi hatırlatırım :asd22: Ben bu şarkıya son anda karar verdim. Şarkıyı biliyor ve beğeniyordum zaten ama klibiyle beraber çok sempatik geldi yine çok iddaalı olan şarkımdan vazgeçtim bununla katıldım :) Rahmetli zamanında Belçika'ya konsere gittiğinde orada çekmişler bu klibi ve özellikle İngiliz televizyonlarında baya bir yayınlanmış :)

Hahahahh :D Bu şarkı Türkçe değildi Türkçe altyazılı idi hatırlatırım :asd22: Ben bu şarkıya son anda karar verdim. Şarkıyı biliyor ve beğeniyordum zaten ama klibiyle beraber çok sempatik geldi yine çok iddaalı olan şarkımdan vazgeçtim bununla katıldım :) Rahmetli zamanında Belçika'ya konsere gittiğinde orada çekmişler bu klibi ve özellikle İngiliz televizyonlarında baya bir yayınlanmış :)

Geçen sene ekşide görmüştüm adını, ilk o zaman dinledim.

https://www.youtube.com/watch?v=jngWlm_SBqo

Benim de aklıma bununla katılmak gelmedi desem yalan olur. :)

Sonra Gypsy de karar kıldım.

Sana 10 , Tuncay'a 6 puan verdiydim ,
aslında özellikle sonradan değiştireyimmi diye düşündüm ama özellikle ikiside sevdiğim şarkılar olduğu için strateji yapmaya gönlüm elvermedi ,,

Puan veren vermeyen herkese teşekkürler elinize sağlık ,, @Emrah Yıldırım sende bu işin uzmanısın gerçekten ,,
herkese :hat:
Hocam herkes Alpay değil işte strateji yapsın :asd22: Türkçe şarkı ayağına yine puan vermedi bana :D

Bu arada rahmetli Barış Manço'yu bu vesile ile bir kez daha saygı ve rahmetle analım. Bambaşka bir adammış toprağı bol olsun...

Bi kişise hayrına ambulans çağırmadı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kemalcim güzel günler yakın yavaş yavaş.
Küçükten bir ekip oluşabilir aslında @Seyfettin AK sen gibi adamın da şerefli sonunculuğu var, @Berkan Yavuz 'da da potansiyel var

tumblr_inline_mmyj5wfxRh1qz4rgp.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt