- 29 Ocak 2011
- 45.780
- 17.257
- 2.748
değiş avatarını
Beethoven avatarlı üyemiz var ona avatarını attıklarında çok mizahi oluyor. Murat Saylak'ın somurtkan Mariano avatarında da benzer bir aura vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değiş avatarını
Beethoven avatarlı üyemiz var ona avatarını attıklarında çok mizahi oluyor. Murat Saylak'ın somurtkan Mariano avatarında da benzer bir aura vardı.
Ne farkeder ki forvete Donku koyarız yine bu çocuklara şans vermeyizDün tribündeydi. Diagne gidişinin habercidir umarim
Ne farkeder ki forvete Donku koyarız yine bu çocuklara şans vermeyiz
Çocuklara genel bakış açımızı kastettim. Ne hoca oynatır ne de bu taraftar oynamalarına izin verir. Süperstar olarak gelmiyosa oynatıp yetiştirip yararlanmamız gibi bir durum söz konusu değil.Yok ondan demedim ztn begenmiyorum pek bunu
dün bize yardımcı olabilirdi
Bu mu şimdi yeni umudunuz, alt yapımızın yıldızı, pırlantası.. messiasımız.
Hoca önümüzdeki maçta 11 oynatmazsa derhal istfa edip Alman teknik direktör alıyoruz.
Alman TD oynatmazsa onu da görevden alıp, başka bir şey deneriz.
Erencan, Galatasaray futbol takımında değil, PTT 1. Lig'in herhangi bir takımında forma şansı giymesi imkansız.
PAF takımı maçlarını 2-3 kez izledim. Hepsi birbirinden kötü, ne yaptığını bilmiyorlar. Pas kabiliyetleri kötü, nereye koşu yapacaklarını hiç bilmiyorlar.
En hazırı Yunus Akgün, net. Oda şimdi oynamaya başladı Adana Demirspor'da.
Bu konu niye hortlandı bilmiyorum da gerçekten komik duruma düşüyorsunuz. Ali Yavuz Kol, Erencan ve diğerlerinden olsa olsa en fazla PTT futbolcusu olur.
Yunus Akgün oynamaya devar ederse 11 oyuncusu olabilir, o kadar.
Dün tribündeydi. Diagne gidişinin habercidir umarim