Dün tribündeydi. Diagne gidişinin habercidir umarim

Bu mu şimdi yeni umudunuz, alt yapımızın yıldızı, pırlantası.. messiasımız.

Hoca önümüzdeki maçta 11 oynatmazsa derhal istfa edip Alman teknik direktör alıyoruz.

Alman TD oynatmazsa onu da görevden alıp, başka bir şey deneriz.

Erencan, Galatasaray futbol takımında değil, PTT 1. Lig'in herhangi bir takımında forma şansı giymesi imkansız.

PAF takımı maçlarını 2-3 kez izledim. Hepsi birbirinden kötü, ne yaptığını bilmiyorlar. Pas kabiliyetleri kötü, nereye koşu yapacaklarını hiç bilmiyorlar.

En hazırı Yunus Akgün, net. Oda şimdi oynamaya başladı Adana Demirspor'da.

Bu konu niye hortlandı bilmiyorum da gerçekten komik duruma düşüyorsunuz. Ali Yavuz Kol, Erencan ve diğerlerinden olsa olsa en fazla PTT futbolcusu olur.

Yunus Akgün oynamaya devar ederse 11 oyuncusu olabilir, o kadar.

Bu mu şimdi yeni umudunuz, alt yapımızın yıldızı, pırlantası.. messiasımız.

Hoca önümüzdeki maçta 11 oynatmazsa derhal istfa edip Alman teknik direktör alıyoruz.

Alman TD oynatmazsa onu da görevden alıp, başka bir şey deneriz.

Erencan, Galatasaray futbol takımında değil, PTT 1. Lig'in herhangi bir takımında forma şansı giymesi imkansız.

PAF takımı maçlarını 2-3 kez izledim. Hepsi birbirinden kötü, ne yaptığını bilmiyorlar. Pas kabiliyetleri kötü, nereye koşu yapacaklarını hiç bilmiyorlar.

En hazırı Yunus Akgün, net. Oda şimdi oynamaya başladı Adana Demirspor'da.

Bu konu niye hortlandı bilmiyorum da gerçekten komik duruma düşüyorsunuz. Ali Yavuz Kol, Erencan ve diğerlerinden olsa olsa en fazla PTT futbolcusu olur.

Yunus Akgün oynamaya devar ederse 11 oyuncusu olabilir, o kadar.

Bravo!

Bu cocukta hicbirsey yok bizde birak PTT‘de anca oynar o kadar net

ErOSFVkXcAAe6N1

Bunun gibi koca kafali bi cocuk daha vardi neydi onun adi?

Geri
Üst Alt