2-3 seneye kendini geliştirir bence. Acele etmeyin bi yerlere kiralık gitse iyi olur bence. ciddi ciddi 17 yaşındaki çocuğa kötü, çöp vs.diyenler tröldür herhalde.

Bu çocuk 5 yıl sonra henüz 22 yaşında olacak. 5 sene az zaman değil. 2-3 sene bir yerlere bedava kiralayalım. Olur bundan.

Hatalarını görmemezlikten gelmek lazım. Yaşı çok genç

Hep diyorum hemen beklentiye girilmesin yoksa çocuğu bitiririz. Şuan kesinlikle A takım seviyesinde değil çok eksiği var. Duvar olamıyor,Pasları iyi değil,Pozisyon bilgisini geliştirmesi lazım.

Bu çocuk eğer gelişimini sürdürürse 1-2 senesi daha var

2-3 sene sonra a takım seviyesinde olabilir yaşı genç ama şuanda kesinlikle rotasyon bile değil bence...

U21de dahi oynamamış adamı A takım seviyesine aldık, Ausburg gibi zart zurt takımların A takımlarına karşı eli ayağına dolandı diye çöp oldu bir anda.

Fiziği o seviyelere gelsin bir o zaman yorum yaparız olur olmaz diye.

Kötü oynadı ama olabilir. Batdal v2 olmaması için yabancı takıma kiralanmalı hollanda belçika falan

U21de dahi oynamamış adamı A takım seviyesine aldık, Ausburg gibi zart zurt takımların A takımlarına karşı eli ayağına dolandı diye çöp oldu bir anda.

Fiziği o seviyelere gelsin bir o zaman yorum yaparız olur olmaz diye.
çöp diyen mi var yav gerçekten 17 yaşında çocuk ilk defa A takımla 2 maç yapmış daha :asd:

Bence gelecegi var ama kiralik gönderildi süre, bir sene daha alt yapida kalsin ondan sonra yurtdisina bedava kiralik gönderilmeli. Alt yapida oynamakla Süper Ligde oynamak arasinda dag kadar fark vardir, bunu birden bire A Takima monte edilirse ezilir büyük ihtimal onun icin yurt disi Erencan icin iyi bir firsat olabilir.

herkes cocugun hataları filan diyorda ben izledıgım maclarda bu cocuk topabile zar zor degiyor yani hata yok hataları olması icin önce top oynaması lazım

yanılmak isterım ama biraz torpil kadrosundan gelmis gibi

Koşmaktan başka bir işe yaramıyor bu . Atalay mesela adam futbolcuyum diye bağırıyor ama şunda Hoca niye inat ediyor anlamadım. 11 baslayacaksa biri o da orta sahada oynayan Atalay olur , boş koşan forvet değil

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boy ve fizigi olmayan, Yunus gibi genclerin cok ekstra meziyetleri olmasi lazim bu formayi giyebilmeleri icin. Erencan’da hem boy hemde fizik iyi yasina gore. Hizli ve caliskan. Henuz bitiriciligini gormedik, oda ortalama ustu ise iyi yerlere gelir.

Bu sene kendini UEFA Youth League de kanitlamaya baksin. Gelecek sezona hazir olursa takimda kalsin. Hazir olmazsa en iyisi bir sene kiralik yollayalim.

Çocuk 17 yaşında ve kesinlikle a takım seviyesinde değil hoca hangi akla hizmet oynatıyor anlamadım gereksiz bence en az 2 yıl sonra a takım da süre almaya başlamalıydı u17 de devam hani böyle çok özel bor yetenek olur bu yaşta oynatırsinda ..

Geri
Üst Alt