41. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konsept istemezük :)

no-concept-480.gif

Konsept olmasın yav :D Konsept olmazsa benim de şarkım hazır :) Konsept olacaksa bile bu 42. yarışmadan hemen sonra 1 hafta beklemeden bir iki gün içerisinde 43. yarışma yapılabilir ve bu yarışmada konsept olabilir diye düşünüyorum. Çünkü konseptsiz yarışma bir alışkanlık haline geldi onu bozmak olmaz ama konseptli ekstra yarışmalar yapılabilir :asd22: Mesela konseptli olan yarışmaları Emrah'a fazla yük binmesin diye Tuncay Tum kardeşim yapabilir :D :D

Saygıdeğer ağabeyim o zaman yüksek perdeden ''isterük'' diye bağırınız :D

Yüksek perdeden istemezük diye bağırıyorum, ESC severler göndermek istedikleri şarkılarda özgür olmalıdırlar, ESC ahalisinin iradesine pranga vurulamaz. :D

Yarın maç var, çarşamba-perşembe daha uygun olmaz mı?

Şunu bir uplayalım :D Hele hele... :asd:

Açılırsa yazdırabulır mısınız dısarıdayım.

Yarin mac var, yarin konu acilsa Carsamba aciklansa veya Carsamba konu acilsa Persembe aciklansa daha iyi olur :D

Yarin mac var, yarin konu acilsa Carsamba aciklansa veya Carsamba konu acilsa Persembe aciklansa daha iyi olur :D
Bugün kayıtlar alınır playlist yayınlanır ve yarın da maçtan önce veya sonra duruma göre sonuçlar açıklanabilir :) En kötü ihtimalle yarın açıklanamasa çarşamba açıklanır :D Kaytarmaya çalışma Tuncay kardeşim :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt