#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Abdülkerim Bardakcı! Bir adam düşünün 28 yaşına kadar harika oynamasına rağmen kimse görmemiş ama Türkiyenin en büyük takımına geliyor, Sol Stoper olarakta genel olarakta takımın en iyisi oluyor, Üstüne Sol Bek olarak resmen Gvardiol performansı veriyor ve yine fark yaratıyor. Bizim en büyük şansımızsın. İyi ki geldin, iyi ki birileri seni almadıda şimdiden Galatasaray efsanesi oldun bile. Harikaydın Yerli Gvardiol
Ekli dosyayı görüntüle 225987

O kadar da abartmayalım Yiğit, müthiş oynuyor evet efsanelik için alacağı çok yol var. Önünde orta saha görevini yapmadığında haksız çok eleştiri alıyor. Yine de bizim şansımız olduğuna katılıyorum, istikrarı çok iyi.

Abdülkerim Bardakcı! Bir adam düşünün 28 yaşına kadar harika oynamasına rağmen kimse görmemiş ama Türkiyenin en büyük takımına geliyor, Sol Stoper olarakta genel olarakta takımın en iyisi oluyor, Üstüne Sol Bek olarak resmen Gvardiol performansı veriyor ve yine fark yaratıyor. Bizim en büyük şansımızsın. İyi ki geldin, iyi ki birileri seni almadıda şimdiden Galatasaray efsanesi oldun bile. Harikaydın Yerli Gvardiol
Ekli dosyayı görüntüle 225987
2022122.webp

konya olarak türkiye cumhuriyetine hizmet etmeğe devam ediyoruz

Maçın kırılma anı o pastı

Bazen bizde de çok deneyip iyi sonuçlanmayınca sövdürüyor ama nispeten kötüyken bir anda hikayeyi tersine çevirdi

Hatta ikinci golde de bence ilk golün de etkisiyle Kaan benzeri bir pas attı

Futbol tarihindeki en büyük gelişime Kerem diyordum ama Apo geçecek gibi istikrarını sürdürürse

Maçı izlemediğime sadece Abdülkerim yüzünden pişman oldum ya ezikbahçe fenoları bile adamı övüyor tüh.

Dün acayip havaya girdi özellike oyun kurarken, bazen bi moda girersin üstüne koya koya gider o günlerden biriydi, Beckenbauer gibi oynadı.

abdülkerim giresun maçı hatası ve antep-alanya maçlarında yediği kırmızılar sonrası belki pek çok oyuncu yok olabilecekken oradan toparlanışı müthiş

hiç kolay değil galatasaray gibi adam yemeye meyilli takımda kendini bu yaştan sonra kanıtlamak

örnek futbolcu

Nihat Kahveci: "Ben Xabi Alonso ile oynadım, aynı onun gibiydi, o nasıl bir şey?"​

A Milli Takımımız'ın hazırlık maçında Almanya'yı 3-2 mağlup ettiği maçta Galatasaray'lı oyuncu Abdülkerim Bardakcı, bir asist yaparken bir de penaltı kazandırdı ve performansıyla hayran bıraktı.

• Galatasaray haberleri
  • 19 Kasım 2023 Pazar 01:47
Nihat Kahveci: Ben Xabi Alonso ile oynadım, aynı onun gibiydi, o nasıl bir şey?

A Milli Takımımız'da Abdülkerim Bardakcı rüzgarı yaşanıyor.
29 yaşındaki oyuncu, Almanya karşısında sergilediği performanla galibiyetin baş mimarı oldu.

ABDÜLKERİM BARDAKCI ÖVGÜSÜ
NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Abdülkerim Bardakcı ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:
"ABDÜLKERİM, HER YERDE"

"Abdülkerim Bardakcı, stoper mi, forvet oyuncusu mu, sol bek mi, orta saha mı, sağ bek mi, kaleci mi, her yerde... Rakip şut atıyor, kayıyor, çarpıyor. Gidiyor penaltıyı alıyor."
"XABI ALONSO'NUN PASLARI GİBİYDİ"
"O nasıl bir asist ya? Nokta atışı... Ben Xabi Alonso ile oynadım, onun pasları gibiydi. O da 60 metreye ağzına atıyordu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Asla satılmamalı. Davinson'la beraber 5 sene stoper aramayacağız. ŞL şampiyonluğu getirecek kalitede bir stoper hattımız oldu.

abdülkerim giresun maçı hatası ve antep-alanya maçlarında yediği kırmızılar sonrası belki pek çok oyuncu yok olabilecekken oradan toparlanışı müthiş

hiç kolay değil galatasaray gibi adam yemeye meyilli takımda kendini bu yaştan sonra kanıtlamak

örnek futbolcu
Neler dendi

Geri
Üst Alt