#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Yanında hep hücumcu bekler oldu sanki sol beke defansif bek olursa kendisi de daha rahatlar ve toparla gibi.

apo iyidir ya arkadaşın dediği gibi bi savunmacı bek rahatlatır. yuto da marcao'nun çok açığını kapatıyodu. zaten avrupa'da davinson-nelsson oynarız heralde gruplara kalabilirsek, 6-7 milyon trink teklif yoksa ve kendi de kalmak isterse tutulması taraftarıyım.

1-2 maçla ıskartaya adam çıkartan Galatasaray taraftarına alışık değilim.

Bunun adı en hafif tabirle şımarıklık.

Kimine göre transfer sezonu 12 ay açık olmalı kötü oynayan Araplara falan itelenmeli ve hemen yenisi alınmalı.

1 2 maç değil aylardır kötü durumda. Şu an takım için tek artısı sol ayaklı olması.

Sakatlanıp çıkmıştı sonra kart yemişti kulübede. O zamandan beri Abdülkerim dönemedi. Sanki o sakatlik sonrası futbolu bıraktı da ona benzeyen asıl mesleği boksör olan birisi geldi.

1723572879793.webp

Giderken para kazandırdı 42 numara giyiyor,Ahmet Çalıkı her fırsatta anıyor,niye ıslıklıyorsunuz bu adamı kardeşim anlamak zor.

boş adam olduğu halde pas wermek yerine topla çıkıp topu taca atan bir üstat

Defans tarafında toparlanmış daha özgüvenli gördüm Abdülkerimi izlerken ama hala topla çıkma konusunda oyunu açma konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyor

Abdülkerim i özel kılan buydu umarım biran önce bu özelliğini geri kazanır

Bugün beğendim iyiydi.

Mankafalı Konyalıların her topa dokunduğunda yuhalaması aşırı abartılıydı yine

boş adam olduğu halde pas wermek yerine topla çıkıp topu taca atan bir üstat
Driplingi uzattığı her atakta böyle. Topu 2 kez dürtüp yanına önüne verse belki tehlikeli atak olacak ama sonu top kaybı, faul vs. oluyor dripling uzayınca. Geçiş yemediğimizde seviniyorum artık taç falan oldu diye.

Abdülkerim Bardakcı sonunda istediğimiz noktaya gelmeye başladı. 2 senedir bize izlettiği Yerli Van Dijk modunu açmak üzere artık. Zamanında Bülent Kaptan dahi eleştirilmişti ama yaptıkları ortada. Abdülkerim de bizim Efsanemiz olacak. Seni çok seviyoruz ve savaşmaya devam
FB_IMG_1723892323078.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt