#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Hep inandık

Hep güvendik

Özgüveni toparlayınca topla fark yaratmaya da başlar yeniden

Konya maçında iyi ads maçında kötüydü milli takım ve bu maçtada iyiydi. Toparlamaya başladı,değerli bi oyuncu 4 maçta 2 gole ulaştı golcü stoper başka bişey

Davinsonla daha iyi oynuyor

1726345474951.webp

Davinson sağda Nelson merkezde Apo solda üçlü Tandem görmek lazım

Nelsson merkez hava toplarını toplayacaktır Sanches ve apo kenarlardan oyun kurumuna yardım edecektir . tek sorun bek arkalarına atılan uzun koşu toplarından stoperlerimiz biraz ağır kalabilir ama bunu da deneyimleriyle atlatabileceklerini düşünüyorum

Fiziken toparlamış geldi bana. Arka tarafa bir kaç top geldi önceki maçlarda koşamıyordu çok şuan eski günlerindeki dönüşleri yaptı çok şükür.

Düzelme emareleri var inşallah daha iyi olacak aslanım. Fb maçında sana çok ihtiyacımız olacak

Saçlar uzadıkça Prime Abdülkerim performansını görmeye başladık. Teknik kapasitesi bu kadar yüksek bir stoperi şuan 20 milyon eurodan aşağı alamazsınız. Sezona 2 golle girmesi de cabası. Tam destek Apo Van Dijk
20240915_163934.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdülkerim Bardakcı. Zaten yavaş yavaş eski formuna dönüyordu ama artık iyice hissettiriyor Prime Apo Van Dijk günlerini. Çok iyiydi. Sanchez ile beraber oldukları zaman birbirlerini çok iyi yükseltiyorlar. Harika bir sol ayak ve oyun kurulumuna ciddi katkı. Daha iyiye inşallah
FB_IMG_1726342921581.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bariz hızlanmış ya, bir pozisyonda bayağı depar atıp rakipten önce topu kazandı, Davinson’un kademesine falan girdi. İbretlikti

Geri
Üst Alt