#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Adam haklı, iş okanı savunmaya gelince kenarda hoca yokmuş gibi niye davranıyoruz ki.

Bunun hata olduğunu oyuncu anlayamamış yada bilmiyor işte kim yapma diyecek malzemeciye mi yüklenelim. Bu nadir gelişen bir şey de değil ki, aynı adamlarda sürekli aynı işler oluyor.

Hayır baskı olsa yine anlaşılır baskı yokken yapılan şuursuzluklar bunlar.

1 -Nelsson ve abdülkerimin kafa ile ceza yayının 2 metre önüne top atması
2- abdülkerim, demirbay, kaan gibi adamların boş pozisyondayken kenardan içe doğru pas verip sürekli birilerinin araya girmesiyle atak yememiz.
3-Abdülkerim maçın %40ını özellikle de atakların belki de %90ında hep rakip sahaya gidiyor.
Üstüne topu bek oyuncusuna atııp ceza sahasına giriyor.
Dünya üzerinde hangi stoperin kendi bölgesini boş bırakıp rakip kalede gol aradığı görülmüş yav.
Alman milli takımında tah falan yapıyor bunu da yaratık gibi herif ve aynı anda da hızlı geri dönebiliyor ve adamların bekleri de hızlı atak kapatabilecek first class oyuncuları var
1_ Davinson niye indirmiyor peki yaya
2- Bu dediğinde haklı olsan da tam olarak katılmayacağım 30. Dakikada 60. Dakikada yapsın ama maçın son dakikasında fark 1 iken bunu yapmaması gerektiğini bi zahmet hoca söylemesin o kadar zekası olmalı bi topçunun
3- e bulduğumuz gollerin %30 unu stoperlerin hücumda yarattığı süreklilikle buluyoruz zaten ki aslında apokerim dediğimiz adam bunu yapmasa zaten anadolu stoperi kıvamında bi adam bırakalım da bunu yapsın yani ama hatalarını minimuma indirmeye çalışarak ki ya çalışmıyor ya da kapasitesi yetmiyor işte

Davinson’dan gaza gelip maçtan keyif alayım derken patladı. Haddinden fazla olumsuz yorum yapılmış, bir anlık bir hata yaptı. Olur öyle.
Bir anlık değil mata 5 dakikada bir hata yapıyor ve ne iyi ki davinsona sahip olduğumuz için bu hataları göremiyoruz aslında. Davinson bir maç olmasın o zaman bak nasıl şenliğe dönüyor bura

Davinson’dan gaza gelip maçtan keyif alayım derken patladı. Haddinden fazla olumsuz yorum yapılmış, bir anlık bir hata yaptı. Olur öyle..
Bir anlık mı. Peynir ekmek gibi sürekli her maç yaptığı hata. Tek farkı bu kez gol oldu. Yoksa her maç böyle topu ayağında tutup tutup rakibe ikram ediyor

Aradığımız özelliklerde olsun da, milliyeti fark etmez benim için. Defansı orta sahada kuruyorsak ağır adama yer yok bu takımda. Yoksa kötü oyuncular demiyorum. Bu anlayışa uymuyorlar

Vince Osuji var, bir goz atsana ne dusunuyon

İleri doğru top sürmeye başladığı anda tilt oluyorum. Her seferinde abuksubuk çalımlarla ileri çıkıp sonunda ne yapamayacağını bilemeyip ave avel etrafına bakması, etrafındaki oyuncuların ne yapıyor bu yahu deyip hiçbir şey anlamayıp kitlenip kalması. Sürekli bu oluyor. Asli görevi olan savunmayı yaparkenki ciddiyetsizliği ve top kaybı yaptığında ne kadar kritik sonuçlarının olacağını idrak edemez halleri, bıktırdı artık.

Vince Osuji var, bir goz atsana ne dusunuyon
İsveç liginde 13 maç bin küsür dakika. Yaşına göre iyi bir tecrübe. Oldukça hızlı bir stopere benziyor. Davinson gibi rakibin önünde müdahaleye çıkıyor. Arkasında beklemiyor. Bizim ekipler bu tip profilleri takip etmeli. Ben istiyorum böyle 2-3 scout genç. Ama bizim scoutlar da videoda izliyor anca. Gerçek manada scouting yaptıklarını zannetmiyorum.

Bak kardeşim 4-2 öndeyiz riske girip topla çıkma çıkıyorsam topu kaybetme. Bukadar kolay degil bu işler. Amatör topçu değilsin sen

İsveç liginde 13 maç bin küsür dakika. Yaşına göre iyi bir tecrübe. Oldukça hızlı bir stopere benziyor. Davinson gibi rakibin önünde müdahaleye çıkıyor. Arkasında beklemiyor. Bizim ekipler bu tip profilleri takip etmeli. Ben istiyorum böyle 2-3 scout genç. Ama bizim scoutlar da videoda izliyor anca. Gerçek manada scouting yaptıklarını zannetmiyorum.

solak oynar mi sence

Davinson - Vince

Yunus son golü atmayıp maç 3-3 bitseydi yine böyle söyleyecek miydin?
Barış saçma sapan penaltı yaptırıp milyon tane top öldürdü, sen 3-3 bitse Barış’a sövecek miydin? Bir iki oyuncuya kurulup her hatasında üstüne çullanmanın mantığı yok. Konstrasyon kaybı ve lakayıtlık takımın genelinde var, Apo’da da var.

Her maç gollük hata artık yapmasan m Abdülkerim, alışkanlık haline getirdi, ileride Osimhen var şişir işte ileri, 3lü oynuyoruz son adamsın riskli riskli hareketler yapıyorsun maç içinde bir çok kez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış saçma sapan penaltı yaptırıp milyon tane top öldürdü, sen 3-3 bitse Barış’a sövecek miydin? Bir iki oyuncuya kurulup her hatasında üstüne çullanmanın mantığı yok. Konstrasyon kaybı ve lakayıtlık takımın genelinde var, Apo’da da var.
Barış bunu senede bir ya da iki kere max yapar hocam abdulkerim ve kaandan bıktık biz artık son oynadığımız 10 tane avrupa maçını masaya yatıralım hepsinde bu iki ismin bir şeyi ortaya çıkar ben bu iki ismin hatasız oynadığı maç hatırlamıyorum ciddi ciddi yok yani hafızamda öyle bir maç, adam bunu nadiren yapan biri değil ki yapmadığı maç yok sorun burada

Geri
Üst Alt