#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Abdülkerim Bardakcı. Yerli Van Dijk derken şaka yapmıyorduk. Artık Tottenham oyuncuları o yüzü unutmayacak Liverpool maçlarındayken özellikle. Harika oynadı. Topu oyuna sokması, hamleleri çok çok iyiydi. Top Class maçlarda harika oynuyor geçen seneden beri. Böyle devam Ağabey
20241108_154044.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış Alperi dışlaman , boyuna Kerem ve Yunusla takılıyon

Akıllı adamın hali başka oluyor :asd:

arda defans yaprak kurtarsın.

Kimsenin gözüne batmıyor ama osimhen bu herife laf anlatmaya çalışmaktan bıktı her maç uyarıyor bunu, davinson da öyle. Avrupa maçlarında bir kere bile apo'nun sağından atıp solundan geçemeyen bir oyuncu görmedim en yavaş oyuncular bile çok rahat bir şekilde geçebiliyorlar. Ben kaan'ı ve bunun ağır olmasından çok sıkıldım. Şimdi renkdaşlar her stoper hızlı olmak zorunda değil ujfalusi gibi tecrübe örneği verecekler ama ben defanstan sırf uzun top çıkarabiliyor diye bir oyuncunun bu kadar yavaş olmasına katlanılmasını sindiremiyorum. Dün alkmarlı bir oyuncu patates etti bunu son anda davinson gelmese yiyiyorduk golü. Ya bir tane siyahi oyuncuyada hükmet be kardeşim herkes mi seni çalımlamak zorunda. Bir galatasaray maçında da birisi depar atıp gecmesini yani.

Kaç tane atağımızı bitirdi. Rakip iyice geriye yaşlanmış, 10 metre önünde BAY varken gidiyor Yunus'a havadan uzun top atıyor

Çok kötü oynuyordu hatta halil orayı felç etmişti. normal şartlarda ya sistemin yada kendisinin değişmesi gerekiyordu. umarım ciddi bir şeyi yoktur, geçmiş olsun.

Aşil tendonundan sakatlandı gibi ama umarım yanılıyorumdur. Acı ifadesi ve tuttuğu yer ile sakatlandığı pozisyon onu gösteriyor. Yırtık vs. varsa geçmiş olsun minimum 3 ay.

Aşilinde sertleşme hissetti ve saldı diye düşünüyom. Muslera'nın kalk oyna demesi densizlikti. Yalnız kopma falan olsa üstüne basamazdı diye de düşünüyorum o yüzden en fazla 3 hafta kaçırır gibi geliyor

görüntülere göre baya bi süre olmayacak gibi

Sezonu kapattıysa açık ve net sıçtık hiçbir alternatifi olmayan oyuncuların başında geliyor formu düşük olsa bile varlığı yetiyordu yokluğu baya sıkıntı olur.

Geri
Üst Alt