Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abdülkerim Bardakcı. Form olarak prime haline tamamen dönmüş ve odağına ulaşmış bir Apo Van Dijk performansı izlemeye başladık. Çok iyi oynadı ve çok kritik müdahaleler yaptı. Oyun kurulumunda Galatasarayda muadili yok. Sol ayak kalitesi üst düzey bir oyuncu. King Kongum
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav ne yapıyor bu adam korner toplarında kafa vurmaktan başka allah aşkına döylesin biri ne pasları isabetli ne savunması iyi rakibini marke edemez belini dönemez yanındaki stoperin de dengesini bozar ben istemiyorum abi şu takımda ağır topçu izlemek istemiyorumm nokta ya nokta
Hoca da hala inadından vazgeçmedi şu adamı ya üçlünün merkezinde kullan ya da hiç kullanma ama bi anda doğru bildiği iyi oynadığımız üçlüden vazgeçti aynı dybala teansferş gibi ya hoca sen bu taraftarın ağzına niye bakıyon 2 sene önce torrenti pep yapan adamlar bunlar
Hava toplarını bile alamıyor daha çünkü aşırı hantal. Bu arkadaş oynamaya devam edecekse, hedefi bilbao olan okan buruk finali bilbao'da kulübe değil, istanbulda tatilden izler.
Fiziksel olarak Berbat halde. Hava topuna bile zar zor çıkıp çoğunu da alamıyor. Hatta Kiev maçında bu vatandaş yerine sahaya berkani koyarım sol stopere. Stopere net bir adam almazsak da avrupa defterini kapatmışız anlamına gelir.
Bu ağırlığı geçici bir durum değil büyük ihtimalle, belli yaştan sonra ağırlaşan ve çevikliği giden topçulardan olma ihtimali yüksek malesef selçuk ve sergio oliveira gibi. Sürekli yaptığı saçma sapan basit isabetsiz pasları hala anlayamıyorum. Amatör küme topçuları ısrarla bukadar basit pas hatası yapmaz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.