#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Hayalim, bir gün böyle yaldır yaldır öne doğru giderken kaptırdığı top sonrası bizden birinin ağzının ortasına tokatı yapıştırması.

Yeter abicim! her maç yaldır yaldır koşup, asla pas vermeyip, kaptırıp tüm takımı geri koşturacaksın illa…

Buna da şükür

Saç baş yoldurdu yine tabii de

Bundan iyi oynamaz. Kaan ve Cuesta daha kötü bence

Gol yedirmek için çok uğraştı. İşini yap işini. Hava topu al, forveti ez, ya doğru pas ver ya da topa aban gitsin. Senin neyine top sürmek.

Bizim stoper hep saatli bomba ceza sahasi icinde frede kaptirdi top skandal ötesiydi, durmadan topu dürtüyor vur öne gitsin ne sacmaliyorsun ceza sahanin icinde?

Geçen maçta yaptıklarına devam etti. 2 gol yedirebilirdi

Sampiyonluga mal olucak 3 oyuncudan biri ama gel gor ki, takimdan kesecek bir teknik heyetimiz mevcut degil.

Kendini ne zannediyor bilmiyorum leminayı da delirtti, harbi hızlı fizikli Kondisyonlu bir adam olsan tamam al git o topu da bilader sen traktör gibisin neyine güveniyorsun

Ciddi diyorum lemina buna 1-2 haftaya ya sahada ya antrenmanda tekme tokat girer, buna ortasaha çizgisini geçerse para cezası verilmeli

Luzumsuz uzun top atmasi ve rakibin sahasina dribbling yapmasi yasaklanmali. Her yaptiginda 10 bin euro para cezasi versinler. Bari 2,4 milyon € nun bir kismini öyle geri aliriz.

Rastgele şişirdiği topları savunmada pasla çıkmaya çalışıp geveleyip kaptırdığımız toplara tercih ederim. Nefret ettim topla çıkma saçmalığından. Fbnin stoperleri kazma hiç uğraşmıyorlar anında topu ayaklarından çıkarıyorlar. Yapmaya kalksa onlarda beceremiyor çünkü.

Maçı vermek için elinden geleni yaptı. Heriflerin 2 tehlikeli atağı da apo yüzünden gelişti. Topla yaldır yaldır giderken kaptıracağına cümle alem kanaat getirdi bi apo getiremedi beyefendi.

Topu sürüp sürüp rakibe topu ikram etmeyi bırak artık. Yeter ulan yeterrrr, 100 defa aynı şeyi yaptın bu sezon

2 tane çok net yediriyordu ve üzücü olan ikisi de komedinin nirvanasi

Geri
Üst Alt