#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Herkes Ugurcan’a sallamış. Ama asil beni korkutan bu adam. Abdulkerim yerine nasıl olur da adam alinmaz? Okan Hoca da ısrar etmedi galiba. Bu adamla CL’ye gidilmez. Eren de öyle ama en azından Jakobs oynar onun yerine. Bunun yerine kimse yok oynayacak.

Her zaman diyorum abdülü defans yapan takimlara koy hic siritmaz iyi maclar cikarir ama acik alan futbolu oyniyan takimlar icin saatli bombadir, cünkü bunun icin hizli ve cevik olman gerekli oda bunda yok.

Zamanında umut takıntısı Hamza hocayı
Selçuk takıntısı 3-4 tane teknik direktörü yedi. Okan hocada aynı kaderi paylaşacaksa bu çok net şekilde abdülkerim sevdası yüzünden olacak

Yahu apo kötü bu kabul ama İspanya 0 direnç ile ortasaha geçti. Hakan ile İsmail yanlarında bile eşlik etmedi ispanyollara. Bütün günahı bu adama yıkmak adil değil

Yahu apo kötü bu kabul ama İspanya 0 direnç ile ortasaha geçti. Hakan ile İsmail yanlarında bile eşlik etmedi ispanyollara. Bütün günahı bu adama yıkmak adil değil
İspanya maçının skorunu Apo ya kimse yıkmıyor zaten. Takım olarak çok kötüydük ama apo nun Avrupa da hedefi olan bir takım için yeterli olmadığını söylüyor bu taraftar . Fakat buna rağmen hocanın sürekli sahip çıkmasını eleştiriyoruz

İspanya maçının skorunu Apo ya kimse yıkmıyor zaten. Takım olarak çok kötüydük ama apo nun Avrupa da hedefi olan bir takım için yeterli olmadığını söylüyor bu taraftar . Fakat buna rağmen hocanın sürekli sahip çıkmasını eleştiriyoruz
Topçusu, sahip çıkması normal. Avrupa da bugünkü kadar olmaz önünde avel ortasaha olmayacak.

Topçusu, sahip çıkması normal. Avrupa da bugünkü kadar olmaz önünde avel ortasaha olmayacak.
Avrupa da üstümüze gelen her rakipte sıkıntı yaşadı . En kötü döneminde manu da hojlund a karşı nasıl bir duruma düştüğünü biliyoruz . O adamın tüm yıl tek iyi oynadığı maç bizim maçtı ve bu sene de gönderildi zaten

Biz sahip çıkmasın veya oynatmasın demiyoruz ama kendisine alternatif düşünmemesine tepki veriyoruz . Davinson a yakın seviye bir alternatif olsaydı ve Apo gene formayı kapsaydı kimse laf etmezdi . Ama şu an Apo nun her kötü oynadığı maçta hem hoca, hem yönetim hem de oyuncu hedefe açık hale gelecek

Avrupa da üstümüze gelen her rakipte sıkıntı yaşadı . En kötü döneminde manu da hojlund a karşı nasıl bir duruma düştüğünü biliyoruz . O adamın tüm yıl tek iyi oynadığı maç bizim maçtı ve bu sene de gönderildi zaten

Biz sahip çıkmasın veya oynatmasın demiyoruz ama kendisine alternatif düşünmemesine tepki veriyoruz . Davinson a yakın seviye bir alternatif olsaydı ve Apo gene formayı kapsaydı kimse laf etmezdi . Ama şu an Apo nun her kötü oynadığı maçta hem hoca, hem yönetim hem de oyuncu hedefe açık hale gelecek
aponun defansif zaafiyetleri konusunda dediklerine katılıyorum zaten. Hoca daha çok hücum, oyun kurulumu tarafından tutuyor. Benim gönlüm isterdi ki Laporte'yi alalım, belki böylesi hayırlı olur Arda yı kazanırız.

Son 14 resmi maçta Galatasaray'ın süperlig maçlarında mağlubiyeti yok. 41 gol attık 4 gol yedik. Son 7 maçında gol dahi yemedi takım. En son Rizespor maçını da 3-1 kazandık.

ApoKerim de, OB de her şeyin farkında. Niye dönüp dolaşıp bu kadar çalışkan ve elinden gelen her şeyi yapan adamı şeytanlaştırmaya çalışanlar var anlamıyorum.

Maç günü vurun tamam da Galatasaray armasını taşıyan adam 3 şampiyonluk yaşamış 1 gün naz etmemiş.

Kin kusacak yer mi kalmadı. Adamın iddiası da yok ekran karartıp X takıma gideceğim gibi...

Nefretinizi dizginleyin az. Sakin.
Ağzına sağlık Sevgili Ulaş.Bu kadar güzel özetlenebilirdi hususiyet.Yerine oyuncu getirtemedikleri için ,kızgınlıkları ondan.Ellerine ne geçiyor esas onu merak ediyorum açıkçası.

images
etmez
Untitled-1-removebg-preview.png

Severiz çok emeği var kupalar kazandı ama malesef aşırı ağır ve hantal. Zaten hızlı değildi ama iyice hantallaştı. Risk alıp arda hazırlanmali yavaş yavaş diyecemde okanin 24 yaş altı topçu oynatmama kriteri var.

aponun defansif zaafiyetleri konusunda dediklerine katılıyorum zaten. Hoca daha çok hücum, oyun kurulumu tarafından tutuyor. Benim gönlüm isterdi ki Laporte'yi alalım, belki böylesi hayırlı olur Arda yı kazanırız.
İnsanın gönlü neler istiyor ama olmuyor eldekiyle mutlu oluyorsun.Ben Donnarumma istedim ama Uğurcanı bağrımıza bastık.Ne olacak şimdi.

İnsanın gönlü neler istiyor ama olmuyor eldekiyle mutlu oluyorsun.Ben Donnarumma istedim ama Uğurcanı bağrımıza bastık.Ne olacak şimdi.
Uğurcan ı destekleyeceğiz ama verdiğimiz kol gibi bonservisi unutmayacağız. Unutmayalım ki bir daha böyle önemli mevkileri son güne bırakıp kol gibi para vermesinler

Geri
Üst Alt