#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Liverpool sol stoperi Konate..

Ona göre yorum yapın.. Konate kazmasıyla top diye oynar reis

Abdulkerimin orası burası dönmüyor diyenler biraz olsun utanma hissediyorlar mi?Çok merak ediyorum.

Her zaman diyorum Abdül gömülen takimlarin stoperidir ama önde pres yapip orta sahada duruyorsa her hizli oyuncu icin yerle bir edilecek stoperdir.

İshak pozisyonu için bile ayakta alkışlamak lazım inanılmaz efor gerektiren uçak gibi bir herife yetişip pozisyonunu bozdu muhteşem ötesiydi herkes gibi

Şu adama artık haksızlık yapılmasın abi. Hakkını vermeyi geçtim, bari haksızlık yapılmasın.

Evet ağır adam, yarın bir maçta yine yanından pırpır bir adam geçer gider gol yeriz eyvallah, bunları hepimiz görüyoruz zaten. Ama bizim yediğimiz aşağı yukarı bütün goller dizilişle, oyunun kendisiyle ilgili. Sürekli günah keçisi arayıp en savunmasız adamlara saldırmak çok karaktersizce.

Çok ağır ama %110'unu vererek en azından rakipleri bozdu ve iyi şutlar çıkaramadılar. Helal olsun

Konate'den iyi olduğu gerçeğiyle yüzleşelim

Konya'dan bize gelip 31 yaşında dünyanın en iyi takımına karşı stoperde taş gibi oynamak inanılmaz büyük iş

Bugünde net şekilde gördük ki mevcut stoper tandemini bozmamalıyız. Sanchez-Abdülkerim çok uyumlu ve birbirine alışmış bir ikili birbirlerinin tüm artılarını ve eksilerini biliyorlar. Savunma tamamen uyum işi Frankfurt maçında bu hata canımızı yakmıştı ama Abdülkerim'in önemi anlaşıldı o maçtan sonra.

Hiçbir zaman hakkı verilmedi bence ama çok kötüye giden bir performansı vardı

Evet sezonu hep kötü açıyor ama bu sefer ekstra kötü açmıştı

Bu maç iyiydi bence, birkaç defa ağır kaldı ona yapacak bir şey yok. Arkasına birini alsak daha rahat ederdik

Devre arası bi fırsat sol stoper kovalarım şahsen

Geri
Üst Alt