#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

kerem apo yunus takimin en kotuleri ve evet ucude yerli

Canlı canlı yıllar sonra tekrar izledim notunu verdim gerçekten rezil bir stoper. G. Saray topcusu kesinlikle değil çok ağır

Abdülkerim tam olarak bu işte..Bugün iyi oynadığı maçı son dakika yaptığı sacmalikla Adana'ya verecekti

Yabancı Sınırı olmasa ne alınırdı ne oynatılırdı.Yabancı Sınırı varken ben laf etmem fazla buna.Kerem'e laf edilmeli şu an için Abdülkerim de kendini toparlamalı..

Çok iyiydi yine. Orta sahalar çıktıktan sonra dımdızlak kaldılar Nelsson'la.

Hala laf atanmi var? Siz sahiden futboldan anliyormusunuz?

Ben beğendim yav niye eleştiri yiyor anlamadım. Uzatmadaki pozisyon ofsayttı zaten ama emin olamadığı için tuttu. Ofsaytı bozsa tamam. Hoca öyle değişikler yaptı ki stoperler için son dakikalar eziyete dönüştü öyle düşünün bir de.

Eleştirilecek bir tarafı yok adam gayet iyi oynuyor. Gs ın sorunu kale ve savunma değil bunu anlayamadık bir türlü.

İyi oynadı genel olarak ama zoru denemesini anlamıyorum sağında kim vardı hatırlamıyorum ama gitti sol beke tembel pas attı gol yiyebilirdik

Bikere ofsaytti o pozisyon. Sari karti geri almaliydi hakem. Bu aksam en iyi oyunculardan biri laf sokan carpilir.
Mesele pozisyonun ofsayt olup olmaması değil. İyi stoper orada faul yapmaz. Top zaten hızlı gidiyor adamın yetişme şansı yok. Faul yapıp sarı kart görüyor ve çok tehlikeli yerden frikik şansı veriyor rakibe.

Geri
Üst Alt