#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

İyi skorer bir stoperdir ama ne olduysa atamıyor ilk golü attığı an arka arkaya sıralamaya başlar bu arada 1 hafta önce Tayyip Talha'nın daha iyi stoper olduğunu söyleyen medya bugün sus pus hatta Şenol Güneş bile stoper transferi istediğini söyledi. Abdülkerim Tayyip Talha'dan 10 gömlek daha iyi stoper

İyi skorer bir stoperdir ama ne olduysa atamıyor ilk golü attığı an arka arkaya sıralamaya başlar bu arada 1 hafta önce Tayyip Talha'nın daha iyi stoper olduğunu söyleyen medya bugün sus pus hatta Şenol Güneş bile stoper transferi istediğini söyledi. Abdülkerim Tayyip Talha'dan 10 gömlek daha iyi stoper
Bravo

Hantal görünmesine rağmen hamleli bir stoper olduğunu söylemek pek yanlış olmazdı geçtiğimiz sezonlar için...Ancak daha bir kas yapıp kalıbı genişlemiş gibi görünüyor bu yıl, sıkça da hantal kaldığı pozisyonlar oluyor...Ekstra idman yaparken ayarı kaçırmasından şüpheleniyorum doğrusu...

gayet yeterli.

kerem yunus bitti sıra buna geldi boklamak için.

Bjk maçında takımın en kötüsüydü bir ton hatası var. Çok özgüvensiz risk almadan oynuyor. Hala alışamadı diye düşünüyorum ama daha iyi olacağını tahmin ediyorum.

En büyük problem oyun kurmadığı için topun Nelsson’dan çıkması ve oyun kuramamamız. Bekler de tahta ayak Boey, Emre olunca oyun kurma problemi yaşıyoruz. Fener maçında bu beklerle ve Abdül’le çıksak bence hezimet olur. Fener maçında Dubois, PVA ile başlardım. Abdül zaten oynayacak en iyi ihtimal Kaan Ayhan gibi duruyor, ona da gerek yok 5M ise.

Nefes alsa sari kart kirmizi kart alicak herif, adam nefes almaktan bile korkuyor. Hakemler inanilmaz bezdirme ve bitirme operasyonunda.

Kotu oynamis olabilir, piskolojik olarak yipratiliyor. Deger vermeye devam etmemiz lazim, sahip cikmazsak hem o hem biz kaybederiz, kazanan dusmanlar olur.

Ah bir de çıkıp kritik anlarda yakaladığı pozisyonları gole çevirmeye başlasa işte o zaman kendine güveni de gelecek

Geri
Üst Alt