#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Marcao'nun boşluğu ancak bu kadar iyi doldurulabilirdi cidden, Abdülkerim her maç daha da iyi oynuyor ve iyice özgüven kazanıyor. Yaptığı asisti ligde başka yapabilecek bir stoper yok bu meziyetlerini de göstermeye başladı. Şu ana kadar en iyi transferlerimizden birisi.

Genç takımlar da orta saha pozisyonunda oynuyordur muhtemelen her stoper öyle pas atmaz atamaz hatta atmayı düşünmez bile

Çok daha iyi olacaktır biraz daha zaman tanıyın Konyaspor'da bundan çok daha iyiydi Nelsson'la iyice alışsınlar ve takımı tanısın daha da özgüvenle topları çıkaracaktır. Duran topları iyi kullanan bir takım olursak muhtemelen 6-7 gole katkı da sağlayacağını düşünüyorum.
Başta hata yapsa da iyi toparladı ve uyum sürecini atlattı daha da iyi olacaktır 2.8 m euro'ya alınabilecek en iyi stoperi aldık.

Kendisiyle ilgili epey cekimserdim ilk geldiginde. Ama sezon basinda yaptigi iki üc bireysel hata disinda müthis bir sezon geciriyor. Hem de hakemler her hareketine zart zurt foul calsa veya kart gösterse bile.

F/P olarak simdiye dek sezonun transferi dersek yanlis olmaz herhalde. Marcao'yu hic ama hic aratmiyor, hatta onun net önünde oldugu özellikleri de var. Yasi biraz daha genc olsaydi cok güzel paralara satma ihtimali bile olusabilirdi. Hala olabilir tabi.

Ben biraz lig içi yerli oyunculara geçmiş tecrübelerimizden ötürü de büyük ön yargılı idim ama Abdul lig arası öncesi büyük bir ivme yakalamıştı, onu da sürdürüyor. Geçen de zaten ismini saymıştım. Bizi şampiyon yapacak kişilerden. Devam et, aslan parçası 👏

Memo ve İbodan sonra konyadan çıkan 3. büyük adam

DiDbbEkW0AIUDKS.webp

Prime Vertonghen pası attı aslan. 1 2 sene sonra da kaptan olur. Müthiş transfer oldu bizim için.

Adam gol atmaya başladığı gibi raket gibi pas atıp asist yapıyor skorer stoper her zaman şampiyon yapar Marcao olsa en fazla kanat oyuncusunun önüne ara pas atardı stoper dediğin böyle sorumluluk alacak attığı pasla 3 puanı getirdi.

Allah nazardan saklasın acayip çok başarılı Aslan parçası böyle devam

Geri
Üst Alt