#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

ben bunun gibi enlemesine geniş bi topçu görmedim hiç 2 tane torreira veya kerem çıkar bundan. kg olarak muhtemelen 90a yakındır

o geniş enlemden dolayı çok güçlü ve çok ağır da değil
Daha önce bahsetmiştim bu konudan. Dikkatimi çeken bir futbolcu olduğu için alıcı gözle izliyordum ve 2 yıl önce normalden hafif kalın ve ona rağmen oldukça hamleli idi kendisi. Ekstra fitness çalışmalarını mı abartıyor neyse, oyununun olgunlaştığı son iki yılda bir yandan da iyice kalınlaştı. Yine çok ağır değil ama eskisi kadar hamleli de değil artık...

Stoper yedeğimiz Emin Bayram.
Sezon uzun bir maraton. Sakatlık, Kart cezası gibi sıkıntılar yaşanabilir.
Devre arası yerli bir stoper almamız gerekiyor. Adanademirspordaki Samet iyi oynuyor.
Ufak bir ayrıntı; bonservisi 4 m Euro!..Ross yerine yabancı alınır belki, Nelsson' u yedeklemek için. Emin Aponun yedeği...

Emre Kılınç diye ötenler vat twitter’da falan, ama Apo’nun dün bomboş kaçırdığı kafa topu çok daha net pozisyondu…

Cok cok iyi oynadi. Sari kart sorunu olmasa o pozisyonu da vermezdi. En kotu faul yapardi.

Muthiş. Marcaodan iyi hemde yerli. Super transfer, hemde marcaoyu satmadan aldik. Iste transfer başarisidir bu

Ali Koç, Konya'da takım arkadaşlarıyla vedalaşan Abdülkerim'e "Henüz Galatasaray'a imza atmadın. Hala bize gelebilirsin. Sana kapımız açık." şeklinde mesaj gönderdi. Bardakçı da, "Ben Galatasaray'a bir söz verdim. Kararım kesin." cevabı verdi. Ali Koç da son olarak "Futbol hayatında sana başarılar diliyorum." demekle yetindi.

ALİ KOÇ: "BİR SIKINTI GÖRÜYORUM"

Başkan Ali Koç transfer görüşmesini bizzat yapmak için Abdülkerim Bardakcı'yı aradı ve, 'Ne kadar istiyorsun?' dedi. Abdülkerim'den '1 milyon euro' cevabını alan Koç, 'Sen bu kadar para eder misin? Karakter açısından da bir sıkıntı görüyorum. Bir sezon iyi futbol oynayıp böyle deli paralar istiyorsunuz' karşılığını verdi.

BARDAKÇI: "NE VERİRSE VERSİN BEN GALATASARAY'A GİDİYORUM"

Bu konuşmanın üzerine Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayan Abdülkerim, 'Fenerbahçe size ve bana ne verirse versin ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum' diyerek net bir tavır ortaya koydu. Yaşanan bu olaylardan sonra Fenerbahçe'den iki yönetici devreye girerek 'Başkanımızın sinirli bir anına denk geldi' sözleriyle olayı yumuşatmaya çalışsalar da Abdülkerim fikrini değiştirmedi ve Konyaspor yönetimi de futbolcusunun kararının arkasında durdu.

GALATASARAY TRANSFERİ BİTİRDİ

Ali Koç ile yaşadığı durum üzerine Abdülkerim Bardakçı Galatasaray'a transfer oldu. Sarı kırmızılı takım Bardakçı'nın istediği maaşı ve Konyaspor'a da Fenerbahçe'nin vereceği bonservis bedelini ödemeyi kabul etti.

Kaynak: Ajans 1905 / Ajansspor
Kadıköy de ne yapar eder gol atar. Gol atmalarını da engeller.

bu kartlar nie sıfırlanmıyor ya prömiyer ligde öyle oluo . şimdi card görse cezalı olucak

Fenerin zenci forvetlerine karşı da sıkıntı yaşamazsa Marcao'yla birebir kıyaslamaya başlayabiliriz diye düşünüyorum.

Süper Lig'de 16.hafta itibariyle maç başına en çok hava topu kazanan stoper; Abdülkerim Bardakçı!

Abdülkerim Bardakçı'dan Marcao yorumu: Yerini doldurduğumu düşünüyorum

Neler dendi...... sonra diyorlar sen takımdan birinin akrabası misin yok taraftariz

Süper Lig'de 16.hafta itibariyle maç başına en çok hava topu kazanan stoper; Abdülkerim Bardakçı!

Abdülkerim Bardakçı'dan Marcao yorumu: Yerini doldurduğumu düşünüyorum'dan Marcao yorumu: Yerini doldurduğumu düşünüyorum
kadıköyde galibiyet beklentim pek yok ama olursa sevineceğim 2 şey var;

bardakçının attığı gol sonrası tribünlere bu hareketi yapması

diğeri ise mertensin klasik gol sevinci

enfes olur

Dikkat ediyorum ben geçen hafta uzun topla gol attırdım diyip zırt pırt gerekli gereksiz denemelere girmiyor.Bir çok futbolcu özellikler yerli oyuncular 90' a bir gol attım diye 10 maç aynısını atacağım diye bir çok pozisyonu heder ediyor.

Geri
Üst Alt