#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Vücut geliştirmeyi keserse konyadaki gibi daha çevik olacak ve çok daha iyi oynayacak

Yusufu kaybettik seni kaybetmeyelim

Vücut geliştirmeyi keserse konyadaki gibi daha çevik olacak ve çok daha iyi oynayacak

Yusufu kaybettik seni kaybetmeyelim
Bunu hep diyorum. Kas kütlesini artırmak yerine dayanıklılık ve esneklik odaklı programlar uygulamalı...

Bu düzeyde sporcular için bizim yorum yapmamız da tuhaf aslında; bizimkisi fikir jimnastiği gibi bir şey. Belki bize geldikten sonra daha iyi yönlendirilmeye başlamış olabilir, diye de ümit ediyorum. Gündeme gelen son yaptığı aksiyonu bundan 3-4 ay önce yapamazdı gibime geliyor...

Bunu hep diyorum. Kas kütlesini artırmak yerine dayanıklılık ve esneklik odaklı programlar uygulamalı...

Bu düzeyde sporcular için bizim yorum yapmamız da tuhaf aslında; bizimkisi fikir jimnastiği gibi bir şey. Belki bize geldikten sonra daha iyi yönlendirilmeye başlamış olabilir, diye de ümit ediyorum. Gündeme gelen son yaptığı aksiyonu bundan 3-4 ay önce yapamazdı gibime geliyor...
Shaqiri hıyarı zehirledi herkesi

Konyada oynarken daha inceydi ama seri ve kıvraktı,güçsüz değildi ayrıca her mücadelede yere falan serilmiyodu şimdi vücudu beli zor döndürüyo

Ligde neysede şlde avrupada follofoş olur

1679061377369.webp

Benzer düşüncedeyiz. Hatta ben biraz daha ileri gideyim. Abdülkerim, dediğimiz gibi bir tık daha kıvrak olabilse, üçlüde sol stoper için kitaptaki tanımın tam karşılığı bir adam; stoper pozisyonunun yanısıra, dörtlüdeki solbekten ve birazcık da orta sahadan rol çalan futbolcu tipi yani. Kaan' ı da hep üçlüde sağ stopere çok yakıştırdığım için en azından seneye mutlaka denensin isterim. Ki Nelsson da merkez stoperde sağlamcı role çok uygun...@Samet Nalbant

Attığımız golde payı çok büyük. Çoğu stoperin ileri şişireceği topta dribling yaparak ileri çıkıp Dubois'e çok güzel pas attı devamında gol geldi.

Marcao olsaydi pası atana kadar damperli gibi sola yatmıştì

hücumdaki hatalı tercih vs takılmıyorum sadece onda bitmiyor bu durum ama savunmada gerçekten s.o.s verdi hadi oğlum toparlan biraz.

Bugün en kotü oynunu oynadi. Ama olabilir okadar, yorulmus belli ki. Birde nelsson olmayinca oyun aliskanligi gidiyor.

Abdülkerim kardeşim duygusaldır o yüzden bu performansı.

Muhammed o calimiyla biraz ayarlarını bozdu kral ama iyisin

Geri
Üst Alt