#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Sezon sonuna kalmadan burda övenlerin %90 ı küfür eder ve yollanması istenir. Açık alanda büyük sıkıntıları var.

Sezon sonuna kalmadan burda övenlerin %90 ı küfür eder ve yollanması istenir. Açık alanda büyük sıkıntıları var.
Açık alan bırakırsan dünyanın her stoperi sıkıntı yaşar. Tarihin en iyilerinden Cannavaro bile Real'de rezil olmuştu. Takım problemi o.

Kendini Bu Camia Da Sevdirmek İstiyosa Sergio Oliveira İle İyi Anlaşmalı.1'i Duran Top Ustası Diğeri De Duran Toplarda Kafa Golleriyle Bilinen Biri.Hata Yapsa Da Açığını Bu Şekilde Kapatabilir..

Ne yapıp edip bir an önce Servet Çetin imajından kurtulmalı.

Ayagi falan iyi de gercekten agir yav.

Umarim fazla sorun yaratmaz, cünkü öyle görünüyor ki bu sezon as stoper olarak görev alacak.

Bu adamın yerine stoper falan yazmayın arkadaşlar. Marcao gitti Abdülkerim geldi işte. Muslera'nın yerine yerli kaleci yazıp forvete iki yabancı stoper koyanlar var kadrolarda bazen görüyorum da. Olması imkansız böyle bir şeyin.

PVA - Abdülkerim - Nelsson - ???
Muslera

Kaleci ve savunma 5'limiz bu şekilde şu anda. İyi bir sağ bek ile fena olmayan bir 5'limiz olur. Muslera da sakatlık bela olmazsa iyi bir sezon geçirecektir. Şanssız sakatlıklardan uzak duralım yeterli.

Gayet iyi oynadı begendim. Faydalı olacağa benziyor

Sahada Marcao var gibiydi. Hatta yatarak aldığı top harikaydı

Nolur saçı kes. Her seferinde Servet'i anıyorum. :cautious:

Umarım türk olduğu için saçma sapan linç yemez yenilen her golde. Çok temiz oynuyor. Ben beğeniyorum.

Bu gece kendisi icin bir nargile yakacagim. Saygilar

Geri
Üst Alt