#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Kafacı stoperlere zaafım var duran toplarda daha etkin kullanmak lazım Konya çok ekmeğini yedi

Haci senin işin çok yaş yav ben sabredilmesi taraftariyim da kimse benim gibi davranmaz kulubede kendini bir bulursun aklini kaybedersin bir daha nah alırsın formayı

Arkaya atılan toplarda hata kimde bilmiyorum ama belli ki Nelson ile iyi bir ikili olamayacak .Nelson u satalım iki tane defans alıp Abdülkerim ile oynatalim

kalecinin gonderdigi uzun toplarda cok kolay faul yapiyor eger rakip hizli baslarsa geride bosluk veririrz, dikkat etmeli. marcao bunu cok temiz yapiyodu

nelson ve apo oynadıkça daha iyi olacaklar artı orta sahamız yok bu çok önemli mitjö oyuna girdi ve direk kendisini gösterdi .muslerdan sonra maçta en yüksek puan alan oyuncumuz olmuş. üstüne koyarak devam etmesi dileğiyle.

Bu çocuk EPL gibi direnç gösteren oyuncuların olduğu bir ligde oynasa daha çok beğenilir valla. Inanılmaz çabuk devrilen oyuncular var bizim ligde. Sinir oluyorum. 30 saniyede bir biri düşüyor.

Maçın son 20-25 dakikası baya iyiydi kritik müdahale yanında arkadaşlarına müthiş aktardı alıştıkça daha iyi seviyeye gelir.

Arkasına atılan toplara biraz daha çalışırsa gelistirirse kendini iyi olur. Yaşın önemi yok her yaşta kendini geliştirebilisin. İkili mücadelelerde genelde kesiciligi fena değil. Bir Marcao değil tabiki ama arkaya atılan toplarda gelistirirse kendini hava kontrolü marcaodan yüksek olduğu için iyi iş görebilir

kadroda yerli olmak zorunda yeterli

abdulkerimbardakci_297679313_415942363842437_4780384140834434605_n.webp

Beğenmeyen niye beğenmedi merak ettim. Özellikle de 2. Yarı müthiş oynadı. Ayağı da düzgün. Genelde Türk stoperler bu konuda baya takoz olur.

Yabanci sınırı kalktığı an begenmediginiz luyiye bile formayı kaptirabilir.

Geri
Üst Alt