#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

G.Saray kariyeri bu akşam itibari ile bitti bana göre.

Stoper hata yapar da bu kadar geri zekalıca yapmaz. Yaptığı mallığın özrü bahanesi yok. Buna verilen paralara yazık olmuş. Küçük takımların büyük oyuncusu belli ki.

klasik taylan familyasından
abicim topçu dediğin biraz gözü açık olur çevre kontrolü olur rakip tilki gibi bekliyor bu bakmadan top atıyor geriye püüü yazıklar olsun ya yeter gına geldi sizin gibi topçulardan artık

Hacı yılanın başını küçükken ezeceksin bonservisliymiş oymuş buymuş geçelim. Çekeceksin bu adamı paf takıma koyacaksın altyapıdan birini ders vereceksin. O topu kaleye oynamama aklının en ucunda 1.madde olarak kalacak.
Bıktım arkadaş ben bu aptal zihniyetten. Ulan en çok eleştirilen luyindama bile böyle aptalca hareketler yapmıyor.
Bu türk oyuncular hiç kendini sorguluyor mu acaba niye biz ısrarla bu mallığı yapıyoruz diye. Babamın oğlu da olsa bu saatten sonra içinden puyol da çıksa yok kardeşim yallah rezerv ligde top oynamaya.

Yedirdiği gol önemli değil. Pozisyonunu sürekli kaybediyor.

Kötü bir hata yaptı eyvallah ama ligde oynayabilecek bir stoper. Daha kötülerini gördük. Yabancı sınırı varken küstürmemek lazım. Bir maçta oyuncuları rezil bir maçta oyuncuları kral ilan ediyoruz. Bu kafayla olmaz.

Yine yaptı asistini yeteneksiz herif.

Ali Koç'un bu sene yaptığı en akıllıca hamle bunu bize kitlemek oldu

28 yaşında tek sezonluk ve pas vermeyi bilmeyen herife 120 milyon lira bağladık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
G.Saray kariyeri bu akşam itibari ile bitti bana göre.

Stoper hata yapar da bu kadar geri zekalıca yapmaz. Yaptığı mallığın özrü bahanesi yok. Buna verilen paralara yazık olmuş. Küçük takımların büyük oyuncusu belli ki.
Yav ne sacmalıyorsunuz adam tas gibi oynuyor her oyuncu hata yapar

Mahalle futbol okullarında bile öğretiyorlar artık; Kaleye geri pas atacaksan sırtın dönük olmayacak. Pas opsiyonun yoksa, yüzünü kaleye dönemiyorsan taca ya da ileri vur gitsin.

Şu golün izahı yok ama umarım mental olarak etkilemez de sezon sonunda nazar boncuğu olarak hatırlarız

1660424326212.png

Golün videosu

orda kontrol edip dönüp pas vericek zamanı var. pvaya verebilir pva soluyla musleraya verir fln.

Berkan ve Taylan'ın orta sahada yaptığı hataları savunmada yapacaksa işimiz çok zor. Arkada rakip bile olmasa böyle bir pas atılmamalı tamamen ezbere ve mantık dışı bir pas. İçerideki ilk maçında bu hatayı yapması iyi olmadı umarım toparlar.

Beni şaşırtmadı. Böylelerinin ne işi var Galatasarayda çözemiyorum. Maçı direkt rakibe veren topçumuz çoktu zaten birader sana gerek yoktu.

Geri
Üst Alt