- 27 Ocak 2010
- 139.476
- 105.825
- 5.648
neinneini begenmedınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neinneini begenmedınız
Marcao refleksleri daha kuvvetli bi adam olduğu için gerek müdahalelerle gerek çabuk hızlanma özelliğiyle fazla sorun yaşamıyordu. Abdulkerimin çevik olmayışı sıkıntı çıkaracaktır benceSavunmayı orta sahada kuruyorsan arada arkaya bir kaç adam kaçar bunda anormal bir durum yok. Her şey dönüp dolaşıp takım uyumuna çıkıyor.
Artık Marcao yok. Olmayacak da. Sıyrılalım şu kompleksten lütfen. Sürekli olmayana dövünme ile hiç bir şey daha iyi olmayacak.Marcao refleksleri daha kuvvetli bi adam olduğu için gerek müdahalelerle gerek çabuk hızlanma özelliğiyle fazla sorun yaşamıyordu. Abdulkerimin çevik olmayışı sıkıntı çıkaracaktır bence
Artık Marcao yok. Olmayacak da. Sıyrılalım şu kompleksten lütfen. Sürekli olmayana dövünme ile hiç bir şey daha iyi olmayacak.
Marcaoya dövündüğümü kim söyledi.abdulkerimi beğenmediğimi söylüyorum sadece. Umarım fayda sağlar veya en azından idare eder o bölgeyiArtık Marcao yok. Olmayacak da. Sıyrılalım şu kompleksten lütfen. Sürekli olmayana dövünme ile hiç bir şey daha iyi olmayacak.
UEFA kadrosu kurulduğunda oyuncular Real Madrid'den mi gelmişti? Amma önyargılısınız yav. Bir hata yaptı ya ne yapsa yaranamaz artık.Ya Mert kusura bakma da 28 yaşına kadar oynadığı en iyi takım Konyaspor olan vasat bir futbolcuyu da Marcao'yla kıyaslamazsın yani. Oraya yabancı oyuncu koyamıyorsun. Ozan Kabak, Kaan Ayhan ve Merih Demiral'ı da alamadığın için Abdülkerim'e fit oldun, bu. Başka ön plana çıkan bir özelliği yok. Bu sezonu idare eder gibi ama o kadar.
UEFA kadrosu kurulduğunda oyuncular Real Madrid'den mi gelmişti?
Neyini anlamadın? Bas baya önyargın var. Direkt Konya'dan geldi kozunu oynuyorsun bana. Ne olmuş Konya'dan geliyorsa? Geçen sezonun en iyi takımlarından değil miydi Konya? Bu adam bu ligin en iyi yerli defans oyuncusuydu geçen sezon. Bir çok Türk stopere göre de tekniği üst düzey. Eksileri de var. Ama sadece eksilerine yüklenerek ne amaçlıyorsunuz anlamıyorum ki. Oyun kurulumunda gayet yeterli gözüküyor. Defansif yerleşimlerde de bir sıkıntısını görmedim ben. Hem de Aanholt bu kadar kötüyken. Bugün Emre Akbaba'ya olağanüstü bir pas attı golü yapsa kahraman ilan edilecekti. Yaptığı hata sağ olsun önyargılı insanlara bahane sunmuş oldu.Anlamadım, pardon? Sen şimdi o dönemki Türk futbolcuları Abdülkerim gibi vasat bir futbolcuyla bir falan tutmuyorsun değil mi? İstersen o topa hiç girmeyelim, çünkü o dönemki futbolcu grubu ve jenerasyon bir daha çıkmadı farkettiysen. Zaten çıkmış olsaydı, bu kadar yabancıyla oynamazdık.
Taylan iyiyken iyi, kötüyken kötü yazdım. İlk sezon mükemmel oynadı 2. sezon mükemmel oynamadı. Bugün ise rezalet. Ben neyi görürsem onu yazarım. Şu an için olumsuz bir durum görmüyorum. Israrla saptırmaya çalışıyorsun mevzuyu.Mert sen aynı yorumları Taylan için de yapıyordun. Bence sen duygusal bakıyorsun. Ben kötü futbolcu olduğunu da söylemiyorum, yalnızca vasat dedim. Biz zamanında Servet Çetin'in stoper olduğu, kalede Orkun ve Aykut'un olduğu zaman da şampiyon olduk. Ayrıca yaptığı hata da öyle basit bir hata değil ki, bir şey demeden geçelim. Yaptığı hataya bir şey demeyeceksek, o zaman Taylan'a falan bayağı haksızlık etmişiz geçen sezon.