#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Iyi oynadigi bir macta hatasiyla verdi maci. Gecen sezon bu tarz gollerden canimiz yanmasa cok dert etmezdim bu hatayi da tahammul kalmadi artik.
kardesim hic mi izlemedin bizim maclari yaw neyse cani sagolsun

bu adamın konyada bu tarz bi hatası var mıdır bilen var mı?

Savunmayı orta sahada kuruyorsan arada arkaya bir kaç adam kaçar bunda anormal bir durum yok. Her şey dönüp dolaşıp takım uyumuna çıkıyor.
Marcao refleksleri daha kuvvetli bi adam olduğu için gerek müdahalelerle gerek çabuk hızlanma özelliğiyle fazla sorun yaşamıyordu. Abdulkerimin çevik olmayışı sıkıntı çıkaracaktır bence

Marcao refleksleri daha kuvvetli bi adam olduğu için gerek müdahalelerle gerek çabuk hızlanma özelliğiyle fazla sorun yaşamıyordu. Abdulkerimin çevik olmayışı sıkıntı çıkaracaktır bence
Artık Marcao yok. Olmayacak da. Sıyrılalım şu kompleksten lütfen. Sürekli olmayana dövünme ile hiç bir şey daha iyi olmayacak.

O dakika kadar normal bir oyun seviyesi varken bu hata büyük takımda yapılmaz hazırlık maçında yaptın lig de en azından arkaya atma vur geç iyi yaptığı işleri tamamen silip attı.

Artık Marcao yok. Olmayacak da. Sıyrılalım şu kompleksten lütfen. Sürekli olmayana dövünme ile hiç bir şey daha iyi olmayacak.

Ya Mert kusura bakma da 28 yaşına kadar oynadığı en iyi takım Konyaspor olan vasat bir futbolcuyu da Marcao'yla kıyaslamazsın yani. Oraya yabancı oyuncu koyamıyorsun. Ozan Kabak, Kaan Ayhan ve Merih Demiral'ı da alamadığın için Abdülkerim'e fit oldun, bu. Başka ön plana çıkan bir özelliği yok. Bu sezonu idare eder gibi ama o kadar.

Marcaoya dövündüğümü kim söyledi.abdulkerimi beğenmediğimi söylüyorum sadece. Umarım fayda sağlar veya en azından idare eder o bölgeyi

Ya Mert kusura bakma da 28 yaşına kadar oynadığı en iyi takım Konyaspor olan vasat bir futbolcuyu da Marcao'yla kıyaslamazsın yani. Oraya yabancı oyuncu koyamıyorsun. Ozan Kabak, Kaan Ayhan ve Merih Demiral'ı da alamadığın için Abdülkerim'e fit oldun, bu. Başka ön plana çıkan bir özelliği yok. Bu sezonu idare eder gibi ama o kadar.
UEFA kadrosu kurulduğunda oyuncular Real Madrid'den mi gelmişti? Amma önyargılısınız yav. Bir hata yaptı ya ne yapsa yaranamaz artık.

Olur böyle hatalar. Önemli olan bu hataya takılıp kalmasın yeter.

Devam aslan parçası.

UEFA kadrosu kurulduğunda oyuncular Real Madrid'den mi gelmişti?

Anlamadım, pardon? Sen şimdi o dönemki Türk futbolcuları Abdülkerim gibi vasat bir futbolcuyla bir falan tutmuyorsun değil mi? İstersen o topa hiç girmeyelim, çünkü o dönemki futbolcu grubu ve jenerasyon bir daha çıkmadı farkettiysen. Zaten çıkmış olsaydı, bu kadar yabancıyla oynamazdık.

Anlamadım, pardon? Sen şimdi o dönemki Türk futbolcuları Abdülkerim gibi vasat bir futbolcuyla bir falan tutmuyorsun değil mi? İstersen o topa hiç girmeyelim, çünkü o dönemki futbolcu grubu ve jenerasyon bir daha çıkmadı farkettiysen. Zaten çıkmış olsaydı, bu kadar yabancıyla oynamazdık.
Neyini anlamadın? Bas baya önyargın var. Direkt Konya'dan geldi kozunu oynuyorsun bana. Ne olmuş Konya'dan geliyorsa? Geçen sezonun en iyi takımlarından değil miydi Konya? Bu adam bu ligin en iyi yerli defans oyuncusuydu geçen sezon. Bir çok Türk stopere göre de tekniği üst düzey. Eksileri de var. Ama sadece eksilerine yüklenerek ne amaçlıyorsunuz anlamıyorum ki. Oyun kurulumunda gayet yeterli gözüküyor. Defansif yerleşimlerde de bir sıkıntısını görmedim ben. Hem de Aanholt bu kadar kötüyken. Bugün Emre Akbaba'ya olağanüstü bir pas attı golü yapsa kahraman ilan edilecekti. Yaptığı hata sağ olsun önyargılı insanlara bahane sunmuş oldu.

1 hafta gömersiniz artık.

Yabancı stoper gelsin bakalım nasıl 3 Türklü kadro kuracaksınız.

Mert sen aynı yorumları Taylan için de yapıyordun. Bence sen duygusal bakıyorsun. Ben kötü futbolcu olduğunu da söylemiyorum, yalnızca vasat dedim. Biz zamanında Servet Çetin'in stoper olduğu, kalede Orkun ve Aykut'un olduğu zaman da şampiyon olduk. Ayrıca yaptığı hata da öyle basit bir hata değil ki, bir şey demeden geçelim. Yaptığı hataya bir şey demeyeceksek, o zaman Taylan'a falan bayağı haksızlık etmişiz geçen sezon.

Mert sen aynı yorumları Taylan için de yapıyordun. Bence sen duygusal bakıyorsun. Ben kötü futbolcu olduğunu da söylemiyorum, yalnızca vasat dedim. Biz zamanında Servet Çetin'in stoper olduğu, kalede Orkun ve Aykut'un olduğu zaman da şampiyon olduk. Ayrıca yaptığı hata da öyle basit bir hata değil ki, bir şey demeden geçelim. Yaptığı hataya bir şey demeyeceksek, o zaman Taylan'a falan bayağı haksızlık etmişiz geçen sezon.
Taylan iyiyken iyi, kötüyken kötü yazdım. İlk sezon mükemmel oynadı 2. sezon mükemmel oynamadı. Bugün ise rezalet. Ben neyi görürsem onu yazarım. Şu an için olumsuz bir durum görmüyorum. Israrla saptırmaya çalışıyorsun mevzuyu.

İzlediğim tüm maçlarımızda iyiydi. Bugünkü hatası berbattı ama onun dışında iyiydi.

Bu tip hatalar olur. Yapacak bir şey yok.

Geçen sezonki Konyaspor, ligin en hücuma dönük oynayan takımlarından biriydi. Tandemdeki partnerleri de rahmetli Ahmet Çalık ve bu sezona yedek başlayan Adil idi ve hem defansa liderlik ediyor, hem de hantal görünmesine rağmen gayet de hamleli bir stoper portresi çiziyordu...Bunlar benim için yeterli referanstır...

Belki sezon başı yüklemesinin etkisiyle, belki zaten büyük ölçüde yenilenmiş bir takıma uyum sağlayamadığı için olacak, vücut dilini biraz tedirgin görüyorum. Hatta hamleci özelliği de umduğum düzeyde değil, ağır kaldığı için sıkça faul yapmak zorunda kalıyor. Evet, bugün de çok büyük bir hata yaparak puan kaybına sebebiyet vermiştir...Ancak kendisine güvenim sarsılmış değil; yerli rotasyonunda ilk sıraya yazdığım futbolcumuzdur. Kerem ve Yunus sonra gelir; Berkan ve Akbaba için daha da olumsuzum. Yerli rotasyonuna en az iki adet daha oyuncu katılmalı, takas-makas...

Geri
Üst Alt