#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bu maçta yaptığı hata geçen sene taylan berkanın yaptığı hataların hepsinden daha kötü bir hata. baskı yok, orta sahadasın , görmeden yarım vole geri pas veriyorsun.
Taksim' de sallandıralım da bir daha herhangi bir Galatasaray stoperi böyle hata yapmasın!..

Bu kadar önde oynamaya alışık değil. Geri pası verirken sahanın neresinde olduğunu algılayamadı. Büyük takımda oynamak kolay değil. Ama öğrenecek zamanla.

Kaleciye geri pas yapılmaması gerektiğini küçükken geri pas yapan bir oyuncuya babamın ettiği küfürlerden öğrenmiştim..

Babam yaşasaydı bugün sana da söverdi..

Şansın yok yani..

Geri pas yapma vur ileri gitsin

Bunlar basit şeyler ama önemli olabiliyor ç, çünkü gelmişiz maçın sonuna..!

Geçen sene bireysel hatalar yedi bitirdi bizi, aynı gölü kaç defa yedik ve aynısı bu sezon devam ediyor bırakın da insanlar buna değinsin. Yediğimiz golde bariz hatası olan adamı taraftar da eleştirebilsin yani, bundan doğal ne olabilir.

Bazı arkadaşlar utanmasalar gölü buna değil de taraftara falan yazacaklar herhalde. Golü ben yedirdim bana kızın, yeter ki bu garibana laf etmeyin.

Buyuk takim stoperi olamaz.Idare edebilir bir sene belki. bugun hatasi umrumda degil Ben ilk hazirlik macinda Galatasarayin stoperi olmadigini soyledim. Onumuzdeki 3 maci kurtarsa dahi gorusum degismeyecek

Yaptığın hiç bir özrü yok. Arkadaş stoper adam ezbere oynamaz, allah iki
Göz vermiş bir de kafa, şu pası atmadan önce kafanızı kaldırıp etrafınıza baksanız abdulkerim bey, nasıl olur?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Moderatör tarafında düzenlendi:
RM-Barca-MC-PSG stoperleri bile daha büyük hatalar yapmıştır. Nasıl bir ekabirlik ki bir hatası ile takımın en vazgeçilmez yerli oyuncusunu gömdünüz?!..''Yabancı oyuncu oynatmak tümüyle yasaklansa keşke de bu saçmalıkları görmesek'' diyesim geliyor bazen...Yabancı sınırına karşı olmaksa, ben de tümüyle karşıyım ama b.ku çıkarıldıkça, iş yerli düşmanlığına döndükçe farklı düşünmeye yöneliyorum refleks olarak...

RM-Barca-MC-PSG stoperleri bile daha büyük hatalar yapmıştır. Nasıl bir ekabirlik ki bir hatası ile takımın en vazgeçilmez yerli oyuncusunu gömdünüz?!..''Yabancı oyuncu oynatmak tümüyle yasaklansa keşke de bu saçmalıkları görmesek'' diyesim geliyor bazen...Yabancı sınırına karşı olmaksa, ben de tümüyle karşıyım ama b.ku çıkarıldıkça, iş yerli düşmanlığına döndükçe farklı düşünmeye yöneliyorum refleks olarak...
Kendini beğenmişliğin dışında,şımarıklıkta had safhada ki o ana kadar nellsondan daha iyi oynuyordu adam.

Geçen sene bireysel hatalar yedi bitirdi bizi, aynı gölü kaç defa yedik ve aynısı bu sezon devam ediyor bırakın da insanlar buna değinsin. Yediğimiz golde bariz hatası olan adamı taraftar da eleştirebilsin yani, bundan doğal ne olabilir.

Bazı arkadaşlar utanmasalar gölü buna değil de taraftara falan yazacaklar herhalde. Golü ben yedirdim bana kızın, yeter ki bu garibana laf etmeyin.
Son 2 sezon ve bu sezonu dahil ettiğimizde en fazla bireysel hata ile gole sebep olan takım bizmişiz, gerçekten hiç şaşırmadım

Kendini de bizi de madara etti.

O şekilde geri pas atılır mı ulan, ne çektik şu bireysel saçma sapan hatalardan yav.

İyi oynadığı maçta bunu yapması daha üzücü oldu. Futbol bu böyle hatalar olabilir ders çıkarıp tekrar etmemesi önemli yoksa Taylan gibi olur sonu

Bireysel hata da var tabi ki.

Marcao Benfica maçında Seferovic’e karşı yaptı tur gitti.

Ama önemli olan mental açıdan güçlü kalıp azaltmak.

Taylan da bu yok mesela. Takılıp kaldı toparlanamadı. O zaman göndereceksin.

Abdulkerim için de diyeceğim şu. Bana göre çok öyle aman aman esprisi olmayan bir stoper ama en azından var olan standardının da altında olmamalı. Yoksa 6 ay sonra tekrar Konya ovasında bulur yolunu.

Yav tamam. Adamin zaten geldigi yer belli. Marcaonun yerini alamayacagi zaten basindan ortadaydi. Kendisi biraz sivrilen Turk stoperi. 2 lig maçı sonrası adamin idam fermanini vermissiniz. Tipik Turk oyuncu öğütleme taraftari olmusuz. Ne hikmetse adamlarin pasaportu turk olunca daha insafsiz oluyoruz. Sergio Oliviera bilmem kac mactir rezil, ama biliyorum ki bi en az 1 ay daha musamaha gosteririrz kendisi 'yeni' vs. diye

Geri
Üst Alt