#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

rezil bir hata yaptı ama onun dışında gayet iyiydi. Marcao ilk sezonunda ne hatalar yaptı hepimiz hatırlıyoruz. Nelsson ilk 1 ayında danimarkalı semih kaya, 7 milyonluk kazık diye dolaşıyordu herkes

o zaman belki de doğru dürüst savunan az sayıda üyeden biriydim burada

nelsson'u 1-2 ay daha görelim demişitim ondan sonra alışınca herkesin sevgilisi oldu şimdi sevilla istiyor

Abdülkerim zaten Konya’da 11 oynuyordu, milli takım için 3 Türk kuralı koyulunca Galatasaray’da oynuyor bunun bize de milli takıma da yararı yok yeterli olmadığı case’de. Tamamıyla saçma sapan bir kural. İyi olan oynar, Konya Abdül yerine yabancı transferi yapacak değildi.

Açık söyleyeyim pek tuttuğum bir eleman değil, dünkü hatası aslında olabilir ve yaşanabilir bir şey. Ama 2-3 senedir bireysel hatalardan bu kadar canı yanmış bir takımın taraftarı olarak müthiş sinir bozucuydu insanların kızması da doğal.

Umarım hatasından ders alır ve kendini geliştirmeye bakar. Eksik yönleri var epey.

Yerli oynatma zorunluluğu yüzünden sahada tamamen.
Bence en mantıklısı defansa sağlam bir oyuncu transfer edip, yerli oyuncu olarak sol beke kazımcan'ı koymak.

van Aanholt'un mesela Kazımcan'dan fazlası ne ki? Boşa yabancı kontenjanı israfı. Yabancı hakkını stoperde kullanmak daha mantıklı.

Valla ben bu adamı izlemedim. Hazırlık maçları ve ilk 2 maç işte.

Direkt olmaz diyebilecek bir donem yok. Olur da demem. Dün yaptığı tabii ki saçmalıktı ama bunu sürekli yapmıyorsa bu seferlik hoş görülebilir. Defansif hatalar yapmaması daha önemli.

İlk maçta ilk hatada oyuncu harcamak kolaya kaçmaktır, hata yapabilir oyuncu dünkü maç özelinde gol gelmedikçe illa bir hata gelecekti.
Asıl değerlendirilmesi gereken kanat oyuncumuzun kendini sihirbaz sanıp oyuncuların içinden geçmeye çalışarak 22 top kaybı yapmasıydı.
Defans ve kalecilerin kaderi hataları ölümcül olabiliyor.
Hucüm oyuncularımız işlerini yapsaydı böyle hataları da izlemiyor olacaktık.

Ulan oyle bir sey yaptin ki ne desek bos. O isi yapmasan Marcao'dan iyi falan gibi bir post atacaktim

Olacak is degil. Bu kadar teknik bir herif hic baski yokken kafasini kaldirmadan zayif ayagiyla oyle tembel bir pas neden atar. Hem de kafasini kaldirsa inanilmaz bir hucum opsiyonu varken. Hem de bu kadar hatasiz oynarken. Hazirlik maclarinda da yapti boyle seyler

Gecen sene bu tip olaylardan oyle dilimiz yandi ki insanlar PTSD yasiyor artik boyle ikramlarda. Zaten sukseli bir transfer Fener ve Bjk'nin elinden aldigimiz icin. Sosyal medyada ciddi baski olusacaktir ustunde. Umarim mentali saglamdir. Yoksa iki kere daha soyle isler yapsa patates olur daha da oynamaz

Üzerinde doğru düzgün baskı yokken zayıf ayağıyla topu görmediği yere yuvarlamak büyük bi akıl tutulması amma velakin o saçmalığa kadar takımın en iyisiydi bence.Yerli piyasasının ne durumda olduğunu göz önüne alırsak(Kaan Ayhan 6m euro bonservis+2m euro yıllık) iyi ki almışız diyorum.İnsallah ders olur da geçen seneki taylan gibi böyle anlamsız hataları alışkanlık haline getirmez.

iş görecektir, yolun başında yaptığı bu hata kulağına küpe olacaktır.

sakin.

Geçen sene ki ortasahanın önünde olsa elek olur. Marcao -Nelson o ortasaha ile gerçekten çok iyi mücadele etmiş.

1 hatayla komple kesmek doğru olmaz. bir daha böyle hata yapmamak için risksiz oynacaktır ilerde.

Geri
Üst Alt