#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Asla Gs 11 inde olmaması gereken bir adam. Sırf yabancı kuralı yüzünden oynuyor. kendisini savunanlar bile bunun farkındadır.

Son derece kaliteli stoper. Çoğu baskıda yalnız bırakıldı ama yardıma gelen olmamasına rağmen sıkıntısız bir şekilde çıkmayı başardı. Tek pozisyonda ezbere pas yaptı, oda sansizligina geldi. Ligte Nelsonda dahil form olarak en formda stoper bence Abdul. Saçma sapan gommeyin adamı

Son derece kaliteli stoper. Çoğu baskıda yalnız bırakıldı ama yardıma gelen olmamasına rağmen sıkıntısız bir şekilde çıkmayı başardı. Tek pozisyonda ezbere pas yaptı, oda sansizligina geldi. Ligte Nelsonda dahil form olarak en formda stoper bence Abdul. Saçma sapan gommeyin adamı
İyi yaptığı şeyleri de görmek için isminin Kareem Abdul olması lazım herhalde.

Hazirlik maclarinda istikrarli sekilde yaptigi hatalari yine yapti. Bizim taraftarin ayagi biraz duzgun stoperi iyi savunma oyuncusu sanmasindan gina geldi. Stoperin gorevi savunmak. Hazirlik maclarinda da vasatti resmi maclarda da vasat.

Çok basit bir çözümü olan sorunu var topu ileriye doğru vur. Sen stopersin. Ben lig için yeterli diyorum ve davam diyorum.

Çok kötü zamanda çok kötü bir hata yaptı hataya kadar iyi oynuyordu halbuki.
Ozan kabak övülüyor bu forumda çoğu kişi tarafından saygı duyuyorum hem shalke de hem de gittiği diğer takımlardaki performanslarını hiç beğenmedim bence ozan kabaktan iyi stoper Abdülkerim. Zamana ihtiyacı var .

Asla kaleciye pas atma diye direktif mi olur. Stoperler her topu aldiginda sisirse topu nasil tutacagiz ayagimizda. Bir tane hata yapti diye oyun karakterine tamamen zit sekilde ayagina gelen topu sisirmeye baslamayacak elbette

Asla kaleciye pas atma diye direktif mi olur. Stoperler her topu aldiginda sisirse topu nasil tutacagiz ayagimizda. Bir tane hata yapti diye oyun karakterine tamamen zit sekilde ayagina gelen topu sisirmeye baslamayacak elbette
kaleciye top atmama gibi bir direktif olması imkansız. bu adamlara çocuklukta eğitime baslarken öğretilen birinci kural görmediğin yere pas atmadir. öyle sezgilerine göre top atamazsın. o yüzden hatadan öte bir şey yaptığı. bakın hızlı atsa musleraya ulassa bile kabul edilemez bir hata. ama karalar bağlayıp oyuncuyu da demoralize etmenin bir mantığı yok. güzel maç çıkarıyor işimizi fazlasıyla görecek bir oyuncu.

Çok kötü zamanda çok kötü bir hata yaptı hataya kadar iyi oynuyordu halbuki.
Ozan kabak övülüyor bu forumda çoğu kişi tarafından saygı duyuyorum hem shalke de hem de gittiği diğer takımlardaki performanslarını hiç beğenmedim bence ozan kabaktan iyi stoper Abdülkerim. Zamana ihtiyacı var .
Ne ozanı ya bakma övenlere gelse 2 günde onuda itin şeyine sokarlar ozan ikide bir sakatlanıp duruyo lazım degil öyle adam

kaleciye top atmama gibi bir direktif olması imkansız. bu adamlara çocuklukta eğitime baslarken öğretilen birinci kural görmediğin yere pas atmadir. öyle sezgilerine göre top atamazsın. o yüzden hatadan öte bir şey yaptığı. bakın hızlı atsa musleraya ulassa bile kabul edilemez bir hata. ama karalar bağlayıp oyuncuyu da demoralize etmenin bir mantığı yok. güzel maç çıkarıyor işimizi fazlasıyla görecek bir oyuncu.
Tahminim Muslera'nin pas istedigi cunku dedigin gibi kimse yapmaz normalde oyle bir seyi

Abdülkerim'i savunacak bir şey söylemeyeceğim. Ama tek bir pozisyonda kendi adına çok iyi giden bir maçta bir çuval inciri berbat etti.

Bu hatanin aynisini marcao yapti sivas macinda. Önde oldugumuz mac. Ne cabuk unutuluyor. Ama kimse marcao kötü stoper demiyor.

abdülkerim çok iyi iki maç oynadı ama stoper ve kaleciysen en ufak hata yapma lüksün yok. Forvet 3 pozisyon kaçırıp bir tane uzak köşeye plase golü atsa her şey unutulur ama bu mevkiler böyle nankör

abdülkerim'in bundan sonra yapması gereken mental olarak güçlü kalıp buna takılı kalmadan devam etmek ve elbette ders çıkarmak

Az buçuk Galatasaray taraftarlarını takip etseydi geriye oynayan oyuncudan ne kadar nefret ettiğimizi iyi bilirdi.

Pas hatalı olmasa bile o pozisyonda geri dönme bir zahmet kontrol edip dikine ileri oyna.

Geri
Üst Alt