#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Az buçuk Galatasaray taraftarlarını takip etseydi geriye oynayan oyuncudan ne kadar nefret ettiğimizi iyi bilirdi.

Pas hatalı olmasa bile o pozisyonda geri dönme bir zahmet kontrol edip dikine ileri oyna.
Aslinda bunu iyi de yapiyor. Bize geldikten sonra henüz baskiyi atamamis üzerinden bu belli. Konya da hizli top sürmesi kendinden emin oyunu yok. Ama bu adaptasyon sürecini bütün takim yasiyor suan.

Bu hatanin aynisini marcao yapti sivas macinda. Önde oldugumuz mac. Ne cabuk unutuluyor. Ama kimse marcao kötü stoper demiyor.
Apoyu kötülemek için demiyorum ama Marcaoya neden tek hata kimse kötü demiyoru açıklamak için; 3 yıl iyi bir şekilde oynarsın basit bir gol kaçırırsın, kendi kalene gol atarsın, rakibe pas atarsın kimse sana birşey demez. Ama takımda çıktığın 2. Maçında bu hatayı yaparsan bu eleştrileri alırsın. Aynı hatayı her yapan oyuncu aynı statüde değerlendirilmez. Bazılarının o hatayı yapmak için kredileri vardır.

Apoyu kötülemek için demiyorum ama Marcaoya neden tek hata kimse kötü demiyoru açıklamak için; 3 yıl iyi bir şekilde oynarsın basit bir gol kaçırırsın, kendi kalene gol atarsın, rakibe pas atarsın kimse sana birşey demez. Ama takımda çıktığın 2. Maçında bu hatayı yaparsan bu eleştrileri alırsın. Aynı hatayı her yapan oyuncu aynı statüde değerlendirilmez. Bazılarının o hatayı yapmak için kredileri vardır.
Marcao geldiginden beri hep hata yapiyordu.

Dün trt spor'da denk geldim sanırım, adamdan öyle bir bahsettiler ki sanırsın Sadık Çiftpınar'dan bahsediyor. Evet yaptığı hata çok büyüktü ama onun dışında pek hatasını görmedim 2 maçta. Tek hatada silmeyelim adamı, tam destek devam.

Hırslanmış mı? Eyvah yandık bu sefer asist değil de kendi kalemize gol atacak demek

ulan sabah sabah bu herif geldi aklima

olm biz yillardir neyle sinaniyoruz böyle yahu

akbaba, berkan, taylan derken simdi de bu cikti basimiza

gsye olan inancimizi cok ciddi sekilde baltalayan yeteneksiz cok tepici

türk pasaportu sayesinde gs yüzü görebilmis bir zat

normal sartlar altinda ikinci ligte top kosturuyor olmasi gerekirdi

ulan sabah sabah bu herif geldi aklima

olm biz yillardir neyle sinaniyoruz böyle yahu

akbaba, berkan, taylan derken simdi de bu cikti basimiza

gsye olan inancimizi cok ciddi sekilde baltalayan yeteneksiz cok tepici

türk pasaportu sayesinde gs yüzü görebilmis bir zat

normal sartlar altinda ikinci ligte top kosturuyor olmasi gerekirdi
ya sen eskiden ne güzel pizza,lahmacun vırt zırt yerdin. Şimdi sürekli ağlar moda geçtin kank

ya sen eskiden ne güzel pizza,lahmacun vırt zırt yerdin. Şimdi sürekli ağlar moda geçtin kank

heves ettigin bir seyi böyle yeteneksiz adamlarin baltalamasi cok üzüyor insani yav

bu gece de yine takimi yakma ihtimali baya yüksek malesef

Kendi kalesine bir golü var. Bir tane de defans arkasına kaçırır oradan da bir kırmızı görüyorum. Hadi bakalım göt et beni yiğit oğlan

5 6 mac daha izleyelim tamam ama hic guven vermiyor. Cok kirmizi yer bu.

Geri
Üst Alt