#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Basit oyna. Topu eveleyip geveleme.

Pozisyon ofsayt olmasa bu maçı da vermiştik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yüzünü musleraya dönmedikçe gayet iyi, yeter ki geriye bakmasın. öz güven geldikçe daha da yükselecektir.

Top çıkarma sorununu çözecek adam Okan.. PVA ve ortasahalardan biri yakın oynarsa o sorunda ortadan kalkar.. Onun dışında adamın defansif özellikleri iyi.. Bu arada ayağıyla yaptığı müdahale olmasa o pozisyon goldü.. Takımı ipten aldı bir nevi..

Ulan sen adamsin adamm

Muslera elleriyle oyle top cikaramiyor sen nasil bir kralsin ya

Bence cok iyi oyuncu ama mutlaka ciddi uyarilmali. %100 pas ile oynamana gerek yok. Bazen topu öne şişirebilirsin

Bu adamdan Galatasaray'a stoper olmaz. Marcao ilk geldiğinde onun içinde aynısını söyleyip yanılmıştım, umarım bunda da yanılırım.

Yapacağı iş çok basit yüzü bizim kaleye dönük arkasında rakip varsa at taca kardeş boşuna rezil olma en fazla taç kullanırlar böyle her maç gol yedirecekse sahada işi ne gol yemeyelim diye aldık adam gol atamayacak rakiplere attırma derdinde

Bence iyi stoper tekmeye kafa uzatmaktan kaçmayacak bir stoper ben beğendim.O hata olayına gelince faul vardı orda

Ofsayt olmasa kariyerin 3 maçta bitmişti aslan parçası.

Son dakika çıkardığın top güzeldi. O pozisyondan aldığın öz güvenle umarım üstüne koyarak devam edersin.

Cok temiz oynuyor iyi niyetli ve oyun zekasi da iyi ama su danny vari islerden bir kurtulsa direkt a milli takim stoperi olacak adam

O nasil bir mudahaleydi be panterkerim bardakci

3 maçta 2 hatası oldu ikisi de gol oldu (neyse ki ofsayt biri). Aslında çok kötü oynamıyor bence şu hatalarına çözüm bulsa lig için ideal bir stoper. Nelsson da saçma sapan hatalar yapıyor ama şu ana kadar gol olmadığı için üstüne düşülmedi.

Cok temiz oynuyor iyi niyetli ve oyun zekasi da iyi ama su danny vari islerden bir kurtulsa direkt a milli takim stoperi olacak adam

O nasil bir mudahaleydi be panterkerim bardakci
Oyun zekası iyi olan adam gecen haftaki ve bu maçtaki hataları yapmaz. Kesinlikle tecrübeli yabancı bir stoper alınmalı.

Geri
Üst Alt