#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

geride top kaptırmaktan vazgeç

bir de bu kadar ileriye çekmeye devam edersek bir noktada kırmızı yer
bugün de geniş alanda yakalanıp adamı in dirmek zorunda kaldı. stoperler ağırken savunmayı ileriye çekme işi nereden çıktı
pvaya yazarım o kartı. orada saçma şekilde top kaybetti yine

Aynen öyle zaten çok iyiydi ama çaprazı kopartınca gitti adam
İşte nellson Lyundama nın yaptığı o işi yapamıyor ne yazık ki. Çünkü o da yavaş. Bu maç özelinde nellson çıldırttı mesela beni. Top çıkartamıyor, top kaptırıyor. Birisi baskıya geldiğinde saçma sapan hareketler yapıyor vs.

anadolu'dan gelen her oyuncu gibi özgüven problemi yaşıyor. işin aksi çok şanssız başladı, 2 maç 2 net gol yediren hata, allah'tan biri ofsayt oldu.

ben kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. mental olarak toparlaması lazım sadece. daha basit oynayıp, macera aramaması lazım.

Topu arkaya dogru oynama durumunda oldugu an brain fart oluyor. Belki Okan Buruk buna geriye pas atmasini yasaklamali. Cok baski yiyorsan, ve bos olan takim arkadasi bulamiyorsan topu öne dogru zimbala gitsin.

Ya kendine asiri güveniyor ben oldum hata yapmam diyor, yada cok ciddi konsantrasyon eksikligi yasiyor mac icin de, bir insan ne diye böyle risklere giriyor anlam veremiyorum, bir iki kere böyle daha hata yapip puan kayiplarina sebep verirse büyük ihtimal yedekte görecek kendini.

Defansta ve çıkarken basit oynamayı beceremiyor. Onun dışında çok da kötü değildi. Emre Akbaba, Abdülkerim ve hatta Kerem psikolojik destek almalı bence.

Tekrar ettiği hata üzerinde çalışılarak düzeltilebilir diye düşünüyorum. Onun dışında gayet iyiydi.

Geri
Üst Alt