#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

nooldu? çöptü bidondu amatördü.

adam aslanlar gibi oynuyor, inanıyorum milli formayı da giyecek.

BİRAZ İNANIN ŞU FUTBOLCULARA.

Ben alınırken yabancı defanslara alıştığım için kafamda sorular vardı ama izledikçe anlıyoruz ki gayet iyi ve yeterli bir adam. Takıma uyum sağladıkça her maç daha iyi olacaktır.

Tek sıkıntım geri pasları ve paslarının bazen biraz yavaş kalması ama onu da her maç daha az yapıyor.

Bugün geldiğinden beri en iyi maçını oynadı. Gene de büyük takım stoperi olduğuna emin değilim. Janini’nin pozisyonda ayağını uzatmadı bile, ya direğe çarpmasa?

Bize transfer olmadan önce pek begendigim bir futbolcu degildi ama dün bizdeki en iyi macini oynadi gercekten. Tebrik ederim.

Zaman zaman biraz uyukluyor, dikkatini dagitmadigi sürece isimize yarar kesinlikle. Nelsson ile iyi bir ikili olacaklar gibi gözüküyor, daha zamanlari var tabi iyice uyum saglamalari icin.

İyi oynuyor oynamasına da her an hata yapacak gibi duruyo saha üzerinde.Böyle oynamaya devam etsin o izlenimler de kalkar üzerinden taraftarın bakış açısından..

Deplasmanda daha rahat oynuyor. Kendi taraftarinin önünde ise hata yapmaktan çekinerek oynadığı için bireysel hata yapabiliyor bazen.

Genel olarak iyi. Böyle devam.

ligde her takım fellik fellik stoper ararken abdülkerim'i çekip almak muazzam hamle

kuşların dolduruşuna gelip anında çöp yapanlara inat giresun maçından sonra bile destek verin dedim

eksikleri yok mu? elbette var. Ancak 2.8 milyon euro'ya daha iyi yerli alınmaz

3 senedir herkes kaan ayhan istiyor adamlar 5-6 milyondan aşağı inmiyor

bana göre kaan ile abdülkerim arasında büyük fark yok. Hatta stoper olarak bence abdülkerim daha iyi

Olumlu gördüğüm yanı eksik ya da kötü olduğu tarafını kabullenip buna göre kendi yetisi dahilinde çözüm bulmaya uğraşıyor.

Hata yapar yapmaz önemli olan yabancı kuralı varken bulunmaz nimet bu stoper laf edilmesin hiç.

Adamlık problem yok abartı kartlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt