#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

durduramayacaksınız

Geldiğinden beri fena bir performans sergilemedi.
Bugün özelinde bir şey demek de zaten mümkün değil.
Lakin bu adamın bize gelmeden önce en büyük özelliği sol ayaklı olması ve oyun kurabilmesiydi. Geldiğinden beri bunu nerdeyse hiç yapmadı. Onu yapmayınca da sıradan vasat bir oyuncuya dönüşüyor. Adamın defansif olarak herhangi bir şekilde öne çıkan özelliği yok. Bu kadarını Emin de oynardı yani. Biz zaten akan oyunda pek pozisyon veren bir takım değiliz.

Gayet iyiydi. Sahip çıkılmalı, yönetim gerekli açıklamaları yapmalı.
Elinden geleni yapıyor, önceki haftalarda yaptığı hatalardan ders çıkardığıda çok belli.

Sol bek oynar mı acaba derken Oliviera kafasına kondurduğu orta çok iyiydi, ben beğeniyorum aslında, eksikleri var ama buvğn ilk sarı zaten rezillik ikinci sarı da malesef kural rezaleti ki yüze de değmedi

Tamam biraz abarttım ama çocuk gayet sakin ve iyi oynadı. Kaptırdığı top dışında hata yapmadı. Beğendim ben

2 pozisyonda hatasi var. Herkes atlamis. Macta yavas cekimde gordum hata yapiyor. Ustune lakayitca davraniyor misal gecen hafta Abdul kayarak mudahale etmisti benzer mesafeden sadece ayagini uzatti, Selcuk Inan gibi. Bence henuz erken iyi oldugunu dusunmuyorum. Rotasyon/kupa en fazla. Bize stoper lazimdi ki almislar, Kaan umarim bu acigimizi kapatir. Cunku klubemiz zayif.

Topu ya uzaya vur ya da taca. yeter yav bu kadar dusuncesiz olamazsin heralde.

Kırmızı kartı hak etmemişti üzüldüm adına. Emin’in çıkışı ve Kaan’ın gelmesiyle birlikte yedek kulübesine mahkum olabilir.

Aynen devam aslan parçası. Öz güven kaybetme yeter.

Giresun maçı da dahil hepsinde iyi oynadın.

yediğimiz golde hatali biliyonuz dimi? rahat pozisyon olmasına rağmen rakibe uzaklastırmasından yedik golü. taca atsa eksik yakalanmazdı takım. emin değerlendirilmeli yavastan. 5 maçta 2 maça direkt etki etti sağolsun. gerçi emin de yediriyordu bugün. stoperler topa bastıkca kafasına kafasına vurmak lazım. son adamsinız olm siz delirmeyin yahu

kırmızı ağırda olsa dikkat edecek sarısı olan adam. nellson mal mı eli götünde zıplıyor her topa. yada ilkini yemiceksin. ne kadar doğruda olsa pozisyon icabi. öyle bir 3 puan kaybettiriyordu ki bize. yıkmazdı ama ciddi sallardi takımı.

98 süperlig macında ilk kırmızısı olduğunu da belirtelim. neden acaba?? işte tam da bundan dikkatli oynamak zorundasın. sorunun içinde cevabi.

Geçen haftalarda da ara sıra yapmaya çalıştığımız gibi, Boey'in sürekli ilerde olduğu bir sistemde kendisini sol arkada çakılı defansif oyuncu olarak mi düşünüyor acaba Okan Hoca. Kaan Ayhan hamlesinin nedeni bu olabilir mi? Yabancı sınırı/keremin formsuzluğunu da düşünürsek.
Edit: Açtığı orta da mükemmeldi

şu ana kadar bütün maçlarda idare etti, hatta iyiydi. giresun maçı dahil.

bu maç özelinde kartlık pozisyonlar herkesin malumu, tetikçiye kurban gitti. fakat ilk golde hatası büyük. top ortasaha göbeğine uzaklaştırılmaz.

Daima ofsayt çizgisini bozuyor ve ilk anda da rakibini kaçırıyor. Görece size'lı ve çabuk olduğu için kimi zaman yakalıyor, yakalayamazsa da gol oluyor.

Milletin menajerleri ne paylaşım yapıyo sosyal medyada.Hatta bazıları televizyon programlarına falan bağlanıyo ve katılıyo.Menajerin de bi zahmet uğraşsın bu işlerle yav..

Geri
Üst Alt