#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bardakci 20 yasinda Adanada oynarken 40 macin 16 sini sol bek olarak oynamis. Biraz agir kalir, ama Okani kaleye sokmuyorsak ya bunu, ya Berkani sol bek olarak deneriz herhalde.

Kazimcani hazir bulmuyor sanki hoca

Daima ofsayt çizgisini bozuyor ve ilk anda da rakibini kaçırıyor. Görece size'lı ve çabuk olduğu için kimi zaman yakalıyor, yakalayamazsa da gol oluyor.
Bugün ofsaytı bozan Nelsson oldu Nelsson bir de bu işi çok iyi yapıyordu golden önce Abdülkerim yanındaki rakibi direk ofsaytta bıraktı Nelsson 2 adım önde olsa gol olmazdı. Ama hatayı birilerine kesmek yerine sahip çıkmak lazım 2'si de değerli oyuncular ilk 15 dakika da Abdülkerim çok iyi 2 tane top kesti.

Bugün ofsaytı bozan Nelsson oldu Nelsson bir de bu işi çok iyi yapıyordu golden önce Abdülkerim yanındaki rakibi direk ofsaytta bıraktı Nelsson 2 adım önde olsa gol olmazdı. Ama hatayı birilerine kesmek yerine sahip çıkmak lazım 2'si de değerli oyuncular ilk 15 dakika da Abdülkerim çok iyi 2 tane top kesti.
Gol pozisyonunda öyle ama golden önce bir kaç pozisyon var.

Golü yedirdi yine. Pas hatası ardından pozisyona geç tepki verme ve pozisyonunu kaybetme ne ararsan var. İşin kötüsü yerine giren Emin de çok ağır adam Kaan Ayhan hamlesi mecburiyet.

yediğimiz golde hatali biliyonuz dimi? rahat pozisyon olmasına rağmen rakibe uzaklastırmasından yedik golü. taca atsa eksik yakalanmazdı takım. emin değerlendirilmeli yavastan. 5 maçta 2 maça direkt etki etti sağolsun. gerçi emin de yediriyordu bugün. stoperler topa bastıkca kafasına kafasına vurmak lazım. son adamsinız olm siz delirmeyin yahu

kırmızı ağırda olsa dikkat edecek sarısı olan adam. nellson mal mı eli götünde zıplıyor her topa. yada ilkini yemiceksin. ne kadar doğruda olsa pozisyon icabi. öyle bir 3 puan kaybettiriyordu ki bize. yıkmazdı ama ciddi sallardi takımı.

98 süperlig macında ilk kırmızısı olduğunu da belirtelim. neden acaba?? işte tam da bundan dikkatli oynamak zorundasın. sorunun içinde cevabi.
Emin ne ara yediyordu yav Torreira degil miydi o.

Eminin topla yaptiklari hos daha cool davraniyor Abdus'dan daha cok. Sasirdim.

Bu adama laf eden saftir. Boyle kirmizi mi olur. Cok iyi de oynuyordu yine. Inatla sol bek pozisyonunda kalip gelisine kestigi ortaya islandim resmen. De Bruyne ortasi gibiydi

Aptal kuslar da ahahah cop adami nasil aldiniz sizi yakiyor falan diyor. Andavallar. Bu muhabbete destek olmayin amac bu zaten. Bu sene sampiyon olacaksak bu adam ekstra lazim

Saçma sapan kırmızı kartla oyundan atılmış. Üzerine oynanıyor uyanık olması lazım.

Bize gelmeden önce kırmızı kart yememiş demekki burada hakemin artniyeti var.

defol git bu takımdan yaptığın hatalar yetmedi mi, bu oynayacağına emin bayram oynasın bugun gayet iyi oynadı gencecik cocuk

Hala zorla övenler var

Su an gsnin en zayif oyucnusu abdüldur sonra anholt sonra kerem

Cok kötü

Aanholt'un yapamadığı ortayı yaptı. Gayet iyidi.

42nci sayfaya gelmisiz. Abdule destek bakimindan konuyu burada kilitleyelim derim.

Maci izleyemedim yorumlar siyahla beyaz gibi ama guvendigim isimler kirmizi da hatasi yok mac genelin de iyi oynadi diyor bende oyle kabul ediyorum

Cekemeyen ali koc sevdalilarina tazzikli itfaiye hortumu bedava yetmezse bi bidon da bizden

Enteresan bir sekilde kirmizi uyeler gömüyor hemşehrim Abdülü. Takipteyiz

bütün maçlarda iyi oynadı. benim sevdiğim tarzda bir stoper.

Geri
Üst Alt