#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Hakemin hıyarlığı Abdülkerim'in suçu değil. Gayet yeterli bir oyuncu bence. Hatasıyla kaybettiğimiz Giresun maçı dahil kötü oynamadı, aksine her maçın iyilerindendi hep.
ilk yarıda resmen oliveira'nın ağzının içine asist yaptı. kafa vuruşu iyi olsa assist ile maçı bitirecekti. kader

giresun maçı hatasından sıyrılıp yeniden kendini bulmaya ve özgüven kazanmaya başlamışken rezalet bir hakem kararı ile yazık edildi

kaan da geldikten sonra belki de formasını kaybedebilir. Yazık oldu

actigi ortayi ben 2 senedir pvadan bekliyorum

bu arkadasi da sol bekte deneyebiliriz kaan geldikten sonra

2.sari kartı hatalı ve kasıtlı bunda hiç suçu yok ama 3.dakika da arkaya kaçırdığı adamdan dolayı nerdeyse kırmızı görecekti bunu da atlamamak lazım.

Daima ofsayt çizgisini bozuyor ve ilk anda da rakibini kaçırıyor. Görece size'lı ve çabuk olduğu için kimi zaman yakalıyor, yakalayamazsa da gol oluyor.
Ofsayt çizgisini geçen seneden beri bozan adam Nelsson. Geçen yıl başlığında tek eleştirdiğim nokta orası.

Bunu Nelsson'u eleştirmek için söylemiyorum ama Abdül'ün yapmadığı bir işten dolayı eleştirilmesi yanlış.

Gole gelince Abdül uzaklaştırırken gayet uzağa vurdu ama Sergio ve PvA orada yaya kalınca top nereden nereye geldi.

Nelsson'da ofsayt çizgisini bozdu. Adam da 40 defa vursa bir defa gol olacak pozisyonda hayatının vuruşunu yaptı.

Dün gayet iyiydi, rastgele açtığı ortayı 2 senedir beklerden göremedik. Konsantrasyonunu 90 dk bozmazsa kaliteli stoper

Fenerli ve besiktasli kopeklerin ve satilik hakemlerin doldurusuna gelip adama surekli laf ediliyor.

4 macta 1 gol yediysek bunda onunda payi buyuk, umraniyespor macinda son dakia 3puani cebimizde tuttu.

1 tane hata yapti diye hemen herkesi boklamayin. Marcao'da zaman zaman agir siciyordu.

Bu cocugu kopeklere yem etmemek lazim, destek cikmak ve destek olmak lazim. Sana yapilan haksizliga gostericegin performans ile cevap ver Abdulkerim, senden beklentimiz bu.

abdülkerim'i hakemler bol bol yakacak, konya'da başına bu tarz hadiseler gelmiyordu tabii. artık ülkenin en göz önünde olan takımında, her sarı karttan sonra tetikte olmalı, başka şansı yok. işi zor

İyi oynadı, genelde de iyi oynuyor bir sorun yok. Tek problem oyun kurulumuna daha çok katkı sağlar diye düşünüyordum. Marcao’dan sonra ana top çıkaran oyuncu Nelsson oldu ki bu da kaliteyi düşüren bir unsur.

Abdülkerimin şanssızlığı solda oynuyor, ön tarafında Kerem Oliviera ve PVA var
Keremde kademe anlayışı Torrent ten sonra hiç kalmadı, PVA zaten defans yoksunu, Oliviera da çok tempolu değil, adam çok açık kapatmak zorunda kalıyor.

Bence de kesinlikle Kaan Ayhan sonrası Sol bek denenebilir Abdülkerim, ortası çok başarılıydı, temposu da iyi

Abdülkerimin şanssızlığı solda oynuyor, ön tarafında Kerem Oliviera ve PVA var
Keremde kademe anlayışı Torrent ten sonra hiç kalmadı, PVA zaten defans yoksunu, Oliviera da çok tempolu değil, adam çok açık kapatmak zorunda kalıyor.

Bence de kesinlikle Kaan Ayhan sonrası Sol bek denenebilir Abdülkerim, ortası çok başarılıydı, temposu da iyi

evet bu sorun da var malesef. nelsson'a kıyasla çok daha fazla yıpranıyor oyun içinde

Geri
Üst Alt