Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.162
- 6.331
- 983
Yavv kırmızı diyen arkadaşlar neresiyle izliyor acaba? Efecan ayağını burkuyor. Abdülkerim basmıyor ki bileğine. Normal ikili mücadele. En fazla faul verirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayaga basma bizim ligde sarı kartBu nasıl kırmızı degil yaw
kuzen trolleniyor muyum bilmiyorum da kendimi sorguluyorum vallaBu nasıl kırmızı degil yaw
Apdul zaten ben kırmızı kart istiyorum diyerek girdi. Adamın ayağını da tutturmuş. Mutlu olmuştur ins. Tartışılacak bir sey yok bence.kuzen trolleniyor muyum bilmiyorum da kendimi sorguluyorum valla
Senin abdulle ilgili sorunun var once bundan kurtulmalisinya sabır
ne oynarsa onu yazıyorum reis. iyi mi oynadı mı bu maç? kaç maçtır bu hareketleri yapıyor yazıyorum laf ediyorsun buradaSenin abdulle ilgili sorunun var once bundan kurtulmalisin
Futboldan sogudum reis bir yerlere kacmak istiyorum. Serefsiz kayniyor ligdene oynarsa onu yazıyorum reis. iyi mi oynadı mı bu maç? kaç maçtır bu hareketleri yapıyor yazıyorum laf ediyorsun burada
Offside verildi o pozisyondaEnfazla sari kart pozisyonu. Kacirdigi gol cok kritikti malesef.