#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Sahada iyi niyetli bir hakem olsa sarı kart verir. Tamam Abdülkerim bilerek sert bir faul yapıyor ama ne bileğe basma ne tekme nede çok sert bir hareket. Maçın son saniyeleri sarı ver geç. Ama hakem fırsatı buldu attı

Kırmızı pozisyonunda hakeme önce "Saçmalama ya!" dedi sonra "Bana hep böyle yapıyorsunuz" dedi birkaç sefer.

Orada üzüldüm.

Hakikaten yok yere atılıyor bu adam. Fener itine gitmediği için bedel ödetiyorlar.

Şikecilere gitseydi şimdiye kadar kart bile görmezdi.

aponun kırmızıyı biraz daha sakin karşılıyorum, en azından ortada gri bi pozisyon var. bileğe taban sürtüyor, boeyin kırmızısına göre ortada konuşulacak tartışılacak bişey var

Bu kırmızıdaki en büyük sıkıntı adaletsizlik. Buna kırmızı verebilirsin eyvallah ama bundan çok daha ağırlarını rakip yaptığında vermiyorsun. Ve bir iki kez değil defalarca tekrar ediyor bu.

Abdül'ün Bitigen ve Palabıyık tarafından iç sahada kırmızıyla atılması kuşlardan birine gitmeyip bize gelmesinden dolayı olmuştur. İnsanın aklıyla dalga geçmeyin.

Tescilli şikeciler yerine bizi tercih ettiği için cezalandırılıyo başka açıklaması yok.

Buna da baziler cok gicik bi sekilde davraniyor hakemi kast etmiyorum. Kerem vol. 2 sanki. Bi rahat durun.

Galatasaray taraftarı tuzağa düşmüşe benziyor ,Apoyu yemeye çalışanlar sanırım başarılı olacak. 2 kere yoktan kırımızı verdiler , neden hep alternatifi olmayan bir yerliye veriyorlar hiç düşündünüz mü? Düşmeyin bu tuzağa düşmeyin , kendi topcumuzu yedirmeye çalışıyorlar.

Bu kırmızıdaki en büyük sıkıntı adaletsizlik. Buna kırmızı verebilirsin eyvallah ama bundan çok daha ağırlarını rakip yaptığında vermiyorsun. Ve bir iki kez değil defalarca tekrar ediyor bu.
Verilen kararlar da en ufak tutarlilik yok. Hakemler mac icinde bile kendileriyle celisiyorlar cogu zaman:crushed:

Hırsızın hiç mi suçu yok?
Taraftar olarak Okan a ve topçulara bu kadar yüklenmemeliyiz

Galatasaray taraftarı tuzağa düşmüşe benziyor ,Apoyu yemeye çalışanlar sanırım başarılı olacak. 2 kere yoktan kırımızı verdiler , neden hep alternatifi olmayan bir yerliye veriyorlar hiç düşündünüz mü? Düşmeyin bu tuzağa düşmeyin , kendi topcumuzu yedirmeye çalışıyorlar.
burda ayrı dmde ayrı konuşuyorsun sende anlamadım seni

Yemin ediyorum bedel ödetiyorlar bu adama.

Ama Allah büyük sezon sonunda o kupa ellerinde kalktığında şimdi salyalarını akıtarak bizimle dalga geçenler dumur olacaklar.

Bu kadar aleni bir savaş açılmışken objektik kalabilenleri hayretle izliyorum.

Yok kardeşim bundan sonra objektiflik yok. Adamlar ağlaya ağlaya tehdit ede ede başımıza çıktı. Biz hala objektiflik kasıyoruz.

Bundan sonra lehimize verilen her yanlış kararı gönül rahatlığıyla kabulleneceğim. Adaletsizlik bizim lehimize oldukça oh diyeceğim. Alemin tavşanı biz miyiz anasını satayım

Bu kadar aleni bir savaş açılmışken objektik kalabilenleri hayretle izliyorum.

Yok kardeşim bundan sonra objektiflik yok. Adamlar ağlaya ağlaya tehdit ede ede başımıza çıktı. Biz hala objektiflik kasıyoruz.

Bundan sonra lehimize verilen her yanlış kararı gönül rahatlığıyla kabulleneceğim. Adaletsizlik bizim lehimize oldukça oh diyeceğim. Alemin tavşanı biz miyiz anasını satayım
Bazılarının derdi objektif olmak değil de nefret kusmak gördüğüm kadarıyla.

Geri
Üst Alt