#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

En iyi yerlimiz olduğunu bildiklerini için bitirmeye çalışıyorlarmış mış mış!

En iyi yerlisi abdülkerim olan takım bir zahmet dükkanı kapatıp gitsin daha iyi.

Adam geldiğinden beri 8 maça çıkmış 2 kere gol yedirmiş 2 kere kırmızı yemiş yani maçların %50 sinde seni yakmış hala savunuyorsunuz.

Neyse birde bardağın dolu tarafına bakalım en azından bjk maçında ofsaytı bozup arkaya nkodu'yu kaçıramayacak veya kargaların forvetlerine asist yaptıramayacak.
Bjk maçında Emin çözer o işi.

Bundan iyisi de Çağlar, merih, ozan kabak.
Sen yerli havuzunu ne zannediyorsun?
Fenerde bizim gönderdigimiz serdar aziz oynuyor bjk de tayyip

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o zaman Abdül'e verdiğin paranın üstüne 3 daha koyup Ozan'ı alacaktın 6-7 sene stoper aramayacaktın

Kırmızı kartlar doğru mu
abdül doğru boey en fazla sarı olur ama bu gerçek Okanı ve abdülü aklamaz.

Var mi elinde daha iyi savunma oyuncusu ?
olmaması kötü ve yanlış transfer ollduğu gerçeğini değiştirmez.

abdül kim ki ; ne başarısı varda gözü kapalı toplamda 120 milyon lira bağladık. sırf yalı çocuğu bir kazık daha yemesin diye kurtarıcı olduk

Aklıma geçen hafta irfancanın görmediği kart geliyor veya valencianın defalarca görmediği kartlar. Bizim oyunculra malesef çok kolay kartlar çıkıyor. Bunlrın başında da apo geliyor. Adama 2 kere kırmızı çıktı biri faul değil, diğeri de hadi yorumdur verilir diyelim ama %70 hakem vermez sarıyla geçiştirir

o zaman Abdül'e verdiğin paranın üstüne 3 daha koyup Ozan'ı alacaktın 6-7 sene stoper aramayacaktın

abdül kim ki ; ne başarısı varda gözü kapalı toplamda 120 milyon lira bağladık. sırf yalı çocuğu bir kazık daha yemesin diye kurtarıcı olduk
Kim gelirse gelsin yerli sen begenmezsin ne beni nede kendini kandırma bence

Abdülkerim sarı oynanan oyun da iyiydi . Sosyal medya

Biz yerine Fenerbahçe’ye gitse o iki kırmızı kartı da görmemişti.

Bize gelen futbolcuya dahi bedel ödetip, Galatasaray’a gidersen böyle olur terörü var Vedat Muriç transferinden beri yurt içi pazarında.

Milli takım için de çok önemli bir konumda aslında, ama kazanmaktan ziyade harcamak için çaba sarf ediyor haysiyetsizler.

Çünkü ülkede adam akıllı yerli sol bek yok, iki stoperden birinin sol ayaklı olması ve topla çıkma kabiliyeti olması yetersiz sol bek adaylarının da arkasını toplamak için müthiş bir opsiyon.

Merih - Çağlar ikilisi kağıt üstünde iyi bir ikili gibi görünse de bence uyumlu bir stoper ikilisi değil. Çağlar zaten takımında forma yüzü görmüyor bile. Merih Atalanta'da banko oynuyor bir de Ozan Kabak bu sezon yine form olarak yukarı tırmanıyor Almanya'ya döndüğünden beri. Kaan Ayhan yedekten öteye çıkamıyor takımında.

Belki başka bir hakem olsaydı, o pozisyonda sarı kart gösterebilirdi ama hakemin iyi niyetli olmadığı aşikar. Bunu bile bile maçın son dakikasında, topla alakasız, adamın bileğine basarak hakeme fırsat veriyor. İnsan biraz aklını kullanır. Bu arada kırmızı kart kararı doğru bir karar. Efecan'ın bileği esnekmiş, yoksa kırılabilirdi mazallah.

Emini beğenenler kusura bakmasın kendisinden 10yilda geçse bı bok olmaz defolari okadar çokki hangi biri düzelecek eminle uğraşmak yerine Metehana şans versek yeni bir stoper kazanabiliriz

Ozan Kabak bizdeyken de demediğini bırakmadı taraftar, kimse kimseyi kandırmasın. Kaldı ki Ozan için Hoffenheim'ın vermiş olduğu kadar bonservis sen de versen adam kalkıp Türkiye'ye gelmez. Buradan çıkıp gitmiş kendisini Almanya'da kanıtlamış daha sonra level atlamadan çıktığı takıma geri gelmek ben başarısız oldum ülkeme dönüyorum demekten başka bir şey değil oyuncu için. O yüzden kim olsa Ozan'ın yaptığını yapardı.

Belki başka bir hakem olsaydı, o pozisyonda sarı kart gösterebilirdi ama hakemin iyi niyetli olmadığı aşikar. Bunu bile bile maçın son dakikasında, topla alakasız, adamın bileğine basarak hakeme fırsat veriyor. İnsan biraz aklını kullanır. Bu arada kırmızı kart kararı doğru bir karar. Efecan'ın bileği esnekmiş, yoksa kırılabilirdi mazallah.
Bileğine basmadı. Bileği burkuldu basmadan zaten. Kramponuna bastı. Ki bu tip pozisyonlar bastı basmadı değil pozisyon icabı 2 oyuncu görmeden yere basma refleksiyle oluyor. Hiç bir maçta kırmızı verilmemeli bu tip pozisyonlara.

Bileğine basmadı. Bileği burkuldu basmadan zaten. Kramponuna bastı. Ki bu tip pozisyonlar bastı basmadı değil pozisyon icabı 2 oyuncu görmeden yere basma refleksiyle oluyor. Hiç bir maçta kırmızı verilmemeli bu tip pozisyonlara.

Bence net kırmızı kart. Sporcu sağlığını riske atabilecek bir hareket. Ayrıca maçın son dakikasında, iş işten geçmiş, böye saçma sapan bir faul yapması başlı başına bir hata. Büyük takım tecrübesi eksikliği. Bu arada bu adamı geldiğinden beridir de hiç beğenmiyorum. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Abdülkerim de o misal. Yerli oyuncu kalitemiz o kadar düştü ki Abdülkerim bile değerli futbolcuya dönüştü. Ülkenin futbolunun geldiği nokta bu.

Bence net kırmızı kart. Sporcu sağlığını riske atabilecek bir hareket. Ayrıca maçın son dakikasında, iş işten geçmiş, böye saçma sapan bir faul yapması başlı başına bir hata. Büyük takım tecrübesi eksikliği. Bu arada bu adamı geldiğinden beridir de hiç beğenmiyorum. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Abdülkerim de o misal. Yerli oyuncu kalitemiz o kadar düştü ki Abdülkerim bile değerli futbolcuya dönüştü. Ülkenin futbolunun geldiği nokta bu.
Abartma gayet de iyi oynuyor. Ben Marcao'nun bile önünde olduğu özellikleri barındırdığını düşünüyorum. 2-3 maç Emin oynadı yine bir sürü delik açıldı arkada. Psikolojik baskı altına alıyorlar topçuyu kartlarla. Sen de gelmişsin klişeler diziyorsun burada.

Geri
Üst Alt