#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Serdar Aziz balonunu donunda sallar. Mükemmel oynadı. Bence hep iyi oynuyordu ama Nelssonun gölgesindeydi bu maçta ondan da iyiydi. Maşallah Apomm Yerli Van Dijk be.
tapatalk_1668299621662.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçların genelinde iyi oynayan ama bir anda beklenmedik çok basit hata yapma potansiyeli olan bir stoper. Giresun maçında maçın genelinde iyi oynuyordu ama bir hatası ile maçı kaybetmiştik. Ancak dün muazzam oynadı üstüne birde gol attı. Umarım bu şekilde devam eder.

Maçların genelinde iyi oynayan ama bir anda beklenmedik çok basit hata yapma potansiyeli olan bir stoper. Giresun maçında maçın genelinde iyi oynuyordu ama bir hatası ile maçı kaybetmiştik. Ancak dün muazzam oynadı üstüne birde gol attı. Umarım bu şekilde devam eder.
Hata yapma potansiyeli olduğunu nereden çıkardın. Emin Bayram ile karıştırdın sanırım.

Merten den sonra Abdülkerim in de gol konusundaki şanssızlığını yendiğine acayip sevindim. Güzel oyununu golle süsleyip sapasağlam devam ediyor yoluna

Yürüyedur aslanım benim :tbr:

Şaka maka bu adamı sene başı şikecilere kaptırsaydık kaan ayhan'a 6milyon bayılacaktık belki de

Yeterli veya yetersiz şuan en iyi Türk stoperlerden biri. Milli takıma alınmamasında art niyet ararım.

Cenk Özkaçar yerine milli takıma çağrılabilirdi ...

Hem Cenk hem de Caglar cagrilmayi hak edecek bir sey yapmadilar bu sezon acikcasi.

Cenk daha 2-3 haftadir oynamaya basladi Valencia'da. Caglar ise bu sezon tamamen fiyasko, ilk lig macina Ekim sonunda cikti onda da mecburiyetten oynattilar diye okumustum. Adamin simdiye dek tek bir maci var lig'de.

Ligin en az gol yiyen ikinci takiminin yerli stoperini almiyorsan bu art niyettir kesinlikle.

Edit: Simdi gördüm Merih Demiral kadrodan cikarilmis Atalanta'nin talebi üzerine.

Milli takımın başında hoca yok ki çağırsın. Hamit denen şahıs da derhal istifa etmeli.

Bu adamın transferi tam bir nokta atış. Hem de sanıyorum yapılan ilk transferdi.

Hem Cenk hem de Caglar cagrilmayi hak edecek bir sey yapmadilar bu sezon acikcasi.

Cenk daha 2-3 haftadir oynamaya basladi Valencia'da. Caglar ise bu sezon tamamen fiyasko, ilk lig macina Ekim sonunda cikti onda da mecburiyetten oynattilar diye okumustum. Adamin simdiye dek tek bir maci var lig'de.

Ligin en az gol yiyen ikinci takiminin yerli stoperini almiyorsan bu art niyettir kesinlikle.

Edit: Simdi gördüm Merih Demiral kadrodan cikarilmis Atalanta'nin talebi üzerine.
Onun ötesinde yerli kuralı çıkartıyorsun milli takıma oyuncu lazım diye,Biz Abdülkerimi F.B Serdarı oynatıyor sen milli takıma oynamayan diğer liglerden oyuncu alıyorsun büyük saçmalık.

Geri
Üst Alt